Lefranc& Bourgeois

Grid View:
Quickview

Culori acrilice LOUVRE 200 ml

(0)
27,90Lei

Culoare rezistenta la lumina, intermixabila, are concentratie mare de pigment. Liantul culorilor nu are tendinta de a ingalbeni in timp. Reprezinta o excelenta balanta intre calitate si pret. Aspectul final al acestei culori este unul satinat, poate fi aplicata pe orice suport, este solubila in apa si se usuca ireversibil. Nu lasati sa se usuce..

Quickview

Culori de ceramica Lefranc & Bourgeois

(0)
19,90Lei

  Culorile pentru ceramica de la Lefranc & Bourgeois sunt concepute special pentru suprafete din ceramica, sticla, portelan, lut sau metal. Utilizand aceste culori este posibil chiar si efecul de marmura. Obiectele pictatate cu aceste culori se vor folosi numai in scopuri decorative. Nu este indicat sa fie expuse la surse puternice d..

Quickview

Culori Glass & Tile

(0)
19,00Lei

Aceste culori pot fi folosite pe sticla, ceramica, portelan sau orice tip de suprafata neteda. Culorile Glass & Tile aplicate pe obiecte care vor fi spalate la masina de spalat vase, necesita coacerea intr-un cuptor traditional, la 150 grade C, pentru aproximativ 30 min. Daca sunt folosite pe obiecte de decoratiuni interioare, coacere..

Quickview

Guasa 1000 ml

(0)
29,90Lei

Redimix guasa - poate fi folosita concentrata sau diluata cu apa.Guasa contine guma arabica. Este puternica, culori stralucitoare.Cantitate: 1000 ml..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)