Staedtler

Grid View:
Quickview

FIMO Lichid 50 ml

(0)
27,00Lei

Este un gel fluid din care se pot confectiona bijuterii, se pot transfera imagini sau se pot lacui suprafetele. Este flexibil si rezistentn dupa uscare. Obiectul confectionat se aseaza pe hartie de copt sau folie de aluminiu si se lasa in cuptorul preincalzit, timp de 20 minute, la temperatura de 130 de grade. Daca se foloseste impreuna cu pasta mo..

Quickview

FIMO® Accessories - Rolă acrilică

(0)
47,90Lei

FIMO Accessories - Rolă acrilică pentru întinderea pastei de modelare, pentru o suprafață deosebit de netedă. Ușor de curățat. Diametru: 25mm Lungime: 20,7cm..

Stoc epuizat
Quickview

FIMO Folie de texturare

(0)
9,90Lei

Folie de texturare pentru pasta FIMO sau alta pasta modelatoare.Ideale pentru a decora si a obtine modele deosebite in pasta FIMO.Calitate germana.Dimensiuni: 15x16.5 cm..

Quickview

FIMO Set acccesorii metalice - cerc

(0)
21,90Lei

Set accesorii, marca FIMO, confectionate din metal, fara nichel.Se pot atasa bijuteriilor pe care le confectionati, dandu-le un aspect premium.Dimensiune: 25 mm interiorPachet: 5 bucati..

Quickview

FIMO Set acccesorii metalice - patrat

(0)
21,90Lei

Set accesorii, marca FIMO, confectionate din metal, fara nichel.Se pot atasa bijuteriilor pe care le confectionati, dandu-le un aspect premium.Dimensiune: 7 mm interior; 10 mm exteriorPachet: 5 bucati..

Quickview

FIMO Set acccesorii metalice - patrat 2

(0)
21,90Lei

Set accesorii, marca FIMO, confectionate din metal, fara nichel.Se pot atasa bijuteriilor pe care le confectionati, dandu-le un aspect premium.Dimensiune: 23 mm interior; 25 mm exteriorPachet: 4 bucati..

Quickview

FIMO Leather

(0)
9,90Lei

Este o pasta de modelaj cu uscare in cuptorul cu gaz sau electric. Se introduce 30 minute, la temepratura de 110 grade Celsius.Pastrati pachetul o data deschis in recipiente etanse. Nu este toxica.Poate fi incredintata copiilor peste 8 ani.Cantitate: 57 grame/pachet..

Quickview

FIMO Mixtion 35 ml

(0)
19,90Lei

Mixtionul este un adeziv special conceput, pentru lipirea foitei de aur, argint sau cupru, sau a imitatilor acestora, denumite Schlagmetal.Cantitate: 35 ml..

Quickview

FIMO Mulaj din silicon - Camee

(0)
21,90Lei

Mulaj din silicon pentru pasta FIMO sau alta pasta modelatoare.Material foarte flexibil.Ideal pentru accesorii de moda, felicitari, invitatii, colaje, decoratiuni pentru masa, bijuterii, decoratiuni pentru casa.Calitate germana.Pachetul contine un mulaj pentru 2 forme de camee si o forma de chip de femeie...

Quickview

FIMO Mulaj din silicon - Nasturi

(0)
21,90Lei

Mulaj din silicon pentru pasta FIMO sau alta pasta modelatoare.Material foarte flexibil.Ideal pentru accesorii de moda, felicitari, invitatii, colaje, decoratiuni pentru masa, bijuterii, decoratiuni pentru casa.Calitate germana.Pachetul contine un mulaj pentru trei dimensiuni de nasturi, cu diametrul de: 1.5 cm, 2.5 cm si 3 cm..

Quickview

FIMO Mulaj din silicon - Pietre pretioase

(0)
21,90Lei

Mulaj din silicon pentru pasta FIMO sau alta pasta modelatoare.Material foarte flexibil.Ideal pentru accesorii de moda, felicitari, invitatii, colaje, decoratiuni pentru masa, bijuterii, decoratiuni pentru casa.Calitate germana.Pachetul contine un mulaj pentru 5 forme de bijuterii...

Quickview

FIMO Professional

(0)
14,90Lei

FIMO® Professional este o pasta polimerica cu intarire prin coacere in cuptor. Are consistenta si textura plastilinei scolare, dar propietatea de a deveni tare in mod ireversibil dupa coacere. Se modeleaza usor, culorile se pot amesteca intre ele pentru a crea noi culori sau nuante. FIMO® Professional este o idee excelenta pentru confectionare..

Quickview
Quickview

FIMO Set forme tridimensionale

(0)
26,00Lei

Instrumente de modelare de inalta calitate. Usor de curatat.Pachetul contine 6 forme marine.Ideale pentru activitatile cu copii in gradinite, scoli, spatii de joaca, activitati in aer liber...

Quickview

FIMO Set trafalet cu modele

(0)
29,90Lei

Instrumente de modelare de inalta calitate. Usor de curatat.Pachetul contine 1 trafalet si doua role cu model..

Afişare 1 - 15 din 43 (3 pagini)