Grid View:
Quickview

ADEZIV MOOSGUMMI 35GR

(0)
19,00Lei

Pentru lipiri cu cauciuc spongios, cauciuc,stiropor, numeroase materiale sintetice, otel, lemn, hartie, stofa,piele, ceramica si portelan. Aplicati adezivul pe ambele parti. Lasati sa se usuce 5-10min.  ..

Quickview

Moosgummi

(0)
2,40Lei

Moosgummi este un material cauciucat si moale, usor de taiat si lipit cu ajutorul adezivului gel sau a aracetului. Se foloseste la confectionarea figurinelor si a jucariilor pentru cei mici.  Dimensiune: 20 x 30 cm Grosime: 20mm Pretul se refera la o coala! ..

Quickview

MOOSGUMMI 40x60CM 1MM

(0)
5,50Lei

Moosgummi este un material cauciucat si moale, usor de taiat si lipit cu ajutorul adezivului gel sau a aracetului. Se foloseste la confectionarea figurinelor si a jucariilor pentru cei mici.  Dimensiune: 40 x 60 cm Diverse culori Grosime: 1 mm Pretul se refera la o coala! ..

Quickview

MOOSGUMMI CU ADEZIV SI GLITER A4 2MM

(0)
2,90Lei

Moosgummi cu adeziv si gliter, este un material cauciucat si moale, usor de taiat si lipit cu ajutorul adezivului de pe verso-ul produsului. Se foloseste la confectionarea figurinelor si a jucariilor pentru cei mici.  Dimensiune: 21 x 30 cm Grosime: 2 mm Diverse culori. Pretul se refera la o coala! ..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)