Grid View:
Stoc epuizat
Quickview

Rame de MDF

(0)
4,50Lei

Ramele de MDF  nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inramarea pozelor sau a tablourilor. Ramele se comercializeaza fara sticla, spate sau agatatoare! Dimensiunile se refera la interiorul ramelor unde se aseaza pozele sau tablourile si nu la dimen..

Stoc epuizat
Quickview

Rame de Lemn Patrata

(0)
4,90Lei

Ramele de lemn sunt confectionate din lemn de brad, cires sau tei. Ele nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inramarea pozelor sau a tablourilor. Ramele se comercializeaza fara sticla si spate! Nu sunt prevazute cu agatatori. Dimensiune: 11.7 x 11.7 ce..

Quickview

Rame de Lemn 18x24cm

(0)
10,90Lei

Ramele de lemn sunt confectionate din lemn de brad, cires sau tei. Ele nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inramarea pozelor sau a tablourilor. Ramele se comercializeaza fara sticla, spate sau agatatoare! Dimensiunile se refera la interiorul ramelor ..

Quickview

Rama foto tip click 18x24 cm

(0)
7,90Lei

Rama foto tip click. Dimensiune: 18 x 24 cmAceasta rama este confectionata din sticla pe suport de mdf, sistemul de prindere este prin click metalic.Este prevazuta cu 4 cleme metalice pe margini pentru o inchidere uniforma, dar care servesc si ca agatatoare. Rama este ideala pentru prezentarea lucrarilor de arta cum ar fi acuarele, acrilic si grafi..

Quickview

Rama foto tip click 10x15 cm

(0)
3,30Lei

Rama foto tip click. Dimensiune: 10 x 15 cmAceasta rama este confectionata din sticla pe suport de mdf, sistemul de prindere este prin click metalic.Este prevazuta cu 4 cleme metalice pe margini pentru o inchidere uniforma, dar care servesc si ca agatatoare. Rama este ideala pentru prezentarea lucrarilor de arta cum ar fi acuarele, acrilic si grafi..

Quickview

Rama de lemn cu sticla 10x15 cm

(0)
14,90Lei

Ramele de lemn sunt confectionate din lemn de brad, cires sau tei. Ele nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inramarea pozelor sau a tablourilor. Ramele se comercializeaza cu sticla si spate! Nu sunt prevazute cu agatatori. Sunt prevazute cu picior..

Quickview

Rama de lemn cu plexic 10x15 cm

(0)
11,90Lei

Ramele de lemn sunt confectionate din lemn de brad, cires sau tei. Dimensiune: 10 x 15 cmEle nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inramarea pozelor sau a tablourilor. Ramele se comercializeaza cu sticla si spate! Nu sunt prevazute cu agatatori. Su..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)