Grid View:
Stoc epuizat
Quickview

Rame de MDF

(0)
4,50 Lei

Ramele de MDF  nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inramarea pozelor sau a tablourilor. Ramele se comercializeaza fara sticla, spate sau agatatoare! Dimensiunile se refera la interiorul ramelor unde se aseaza pozele sau tablourile si nu la dimen..

Stoc epuizat
Quickview

Rame de Lemn Patrata

(0)
4,90 Lei

Ramele de lemn sunt confectionate din lemn de brad, cires sau tei. Ele nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inramarea pozelor sau a tablourilor. Ramele se comercializeaza fara sticla si spate! Nu sunt prevazute cu agatatori. Dimensiune: 11.7 x 11.7 ce..

Stoc epuizat
Quickview

Rama lemn cu oglinda

(0)
22,90 Lei

Rama lemn cu oglindaDimensiuni: - interioare  8.7 x 8.7 cm (cat se poate vedea in exterior)                                              9.5 x 9.5 cm (dimensiunea oglinzii in spatele ramei)           ..

Stoc epuizat
Quickview

Rama lemn

(0)
12,90 Lei

Rama lemn Dimensiuni: - interioare   7.5 x 7.5 cm (cat se poate vedea in exterior)                                              9 x 9 cm (orificiul pentru poza)                &nbs..

Quickview

Rama foto tip click 18x24 cm

(0)
7,90 Lei

Rama foto tip click. Dimensiune: 18 x 24 cmAceasta rama este confectionata din sticla pe suport de mdf, sistemul de prindere este prin click metalic.Este prevazuta cu 4 cleme metalice pe margini pentru o inchidere uniforma, dar care servesc si ca agatatoare. Rama este ideala pentru prezentarea lucrarilor de arta cum ar fi acuarele, acrilic si grafi..

Quickview

Rama foto tip click 10x15 cm

(0)
3,30 Lei

Rama foto tip click. Dimensiune: 10 x 15 cmAceasta rama este confectionata din sticla pe suport de mdf, sistemul de prindere este prin click metalic.Este prevazuta cu 4 cleme metalice pe margini pentru o inchidere uniforma, dar care servesc si ca agatatoare. Rama este ideala pentru prezentarea lucrarilor de arta cum ar fi acuarele, acrilic si grafi..

Quickview

Rama de lemn natur

(0)
27,90 Lei

Rama de lemnDimensiuni:  21 x 29 cm - A4                       30 x 40 cm - A3Ramele de lemn sunt confectionate din lemn de brad, cires sau tei. Ele nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inra..

Stoc epuizat
Quickview

Rama de lemn cu sticla 10x15 cm

(0)
14,90 Lei

Ramele de lemn sunt confectionate din lemn de brad, cires sau tei. Ele nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inramarea pozelor sau a tablourilor. Ramele se comercializeaza cu sticla si spate! Nu sunt prevazute cu agatatori. Sunt prevazute cu picior..

Quickview

Rama de lemn cu plexic 2

(0)
13,90 Lei

Ramele de lemn sunt confectionate din lemn de brad, cires sau tei. Dimensiune: 10 x 15 cm interiorul                       15 x 20 cm exteriorulLatime rama: 3 cmEle nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc ..

Quickview

Rama de lemn cu plexic 10x15 cm

(0)
11,90 Lei

Ramele de lemn sunt confectionate din lemn de brad, cires sau tei. Dimensiune: 10 x 15 cm interiorul                       13 x 18 cm exteriorulLatime rama: 2 cmEle nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc ..

Stoc epuizat
Quickview

Kit pictura - icoana

(0)
29,90 Lei

Kit pictura - icoanaDimensiuni:   19 x 23 cm (icoana)                        21 x 29 cm (icoana) A4                        30 x 42 cm (icoana) A3Poate reprezenta un kit deosebit pentru artisti amatori sau profesionisti.D..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)