Grid View:
Quickview

Unicorn 3.5x3.5cm

(0)
1,50Lei

Unicorn 3.5x3.5cm Se comercializeaza la bucata.   ..

Quickview

Trifoi cu mamaruta 3.5x4 cm

(0)
1,50Lei

Trifoi cu mamaruta. Se comercializeaza la bucata. Ideal pentru decor cu elemente de primavara.  ..

Quickview

Trepied

(0)
3,90Lei

Trepiedul este confecționat din lemn de brad sau cireș. Este prevăzut cu un picior rabatabil care-i permite stabilizarea. Trepiedul se foloseşte ca display pentru poze, tablouri sau oglinzi de dimensiuni relativ mici. Înălţimea obiectului expus poate fi cel mult dublă faţă de înălţinea trepiedului însă trebuie avut în vedere şi greutatea obiectului..

Quickview

Tava MDF 5

(0)
17,90Lei

Tava MDF nedecorata.Dimensiuni:   17 x 34 x 2.5 cm                         23 X 32 X 2.5 cm                         25 x 35 x 2.5 cmIdeala pentru a fi decorata dupa bunul tau plac, folosind tehnica servetelului..

Quickview

Tava MDF 4

(0)
22,90Lei

Tava MDF nedecorata.Dimensiuni:   24 x 34 x 5 cm                        40 x 30 x 5 cmIdeala pentru a fi decorata dupa bunul tau plac, folosind tehnica servetelului, transfer sau prin pictura.Poti obtine o tava decorata care devine un real cadou pentru persoana draga sau cu ocazi..

Quickview

Tava MDF 3

(0)
27,00Lei

Tava MDF nedecorata.Dimensiuni:  40 x 30 x 5 cmIdeala pentru a fi decorata dupa bunul tau plac, folosind tehnica servetelului, transfer sau prin pictura.Poti obtine o tava decorata care devine un real cadou pentru persoana draga sau cu ocazia unor evenimente, ca de ex botez, zi de nastere, etc sau o tava de servit musafirii, clientii, etc...

Quickview

Tava MDF 2

(0)
21,90Lei

Tava MDF nedecorata.Dimensiuni:  23 x 31,5 x 5 cm                       27 x 34 x 5 cm                       30 x 39 x 5 cmIdeala pentru a fi decorata dupa bunul tau plac, folosind tehnica servetelului, transfer sau prin pict..

Quickview

Tava MDF

(0)
19,90Lei

Tava MDF nedecorata.Dimensiuni:  21 x 30 x 5 cm                       40 x 30 x 5 cmIdeala pentru a fi decorata dupa bunul tau plac, folosind tehnica servetelului, transfer sau prin pictura.Poti obtine o tava decorata care devine un real cadou pentru persoana draga sau cu ocazia unor ..

Quickview

Set inimi MDF 6 cm

(0)
6,00Lei

Set inimi.Material: MDFDimensiune: 6 cmCantitate: 5 buc..

Stoc epuizat
Quickview

Rame de MDF

(0)
4,50Lei

Ramele de MDF  nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inramarea pozelor sau a tablourilor. Ramele se comercializeaza fara sticla, spate sau agatatoare! Dimensiunile se refera la interiorul ramelor unde se aseaza pozele sau tablourile si nu la dimen..

Stoc epuizat
Quickview

Rame de Lemn Patrata

(0)
4,90Lei

Ramele de lemn sunt confectionate din lemn de brad, cires sau tei. Ele nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inramarea pozelor sau a tablourilor. Ramele se comercializeaza fara sticla si spate! Nu sunt prevazute cu agatatori. Dimensiune: 11.7 x 11.7 ce..

Quickview

Rame de Lemn 18x24cm

(0)
10,90Lei

Ramele de lemn sunt confectionate din lemn de brad, cires sau tei. Ele nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inramarea pozelor sau a tablourilor. Ramele se comercializeaza fara sticla, spate sau agatatoare! Dimensiunile se refera la interiorul ramelor ..

Quickview

Rama de lemn cu sticla 10x15 cm

(0)
14,90Lei

Ramele de lemn sunt confectionate din lemn de brad, cires sau tei. Ele nu sunt tratate sau lacuite, atfel pot fi pictate sau decorate cu tehnica servetelului, mozaic sau alte tehnici. Se folosesc pentru inramarea pozelor sau a tablourilor. Ramele se comercializeaza cu sticla si spate! Nu sunt prevazute cu agatatori. Sunt prevazute cu picior..

Stoc epuizat
Quickview

Primavara frumoasa lemn 9x4.5cm

(0)
7,00Lei

Mesaj pe lemn,dimensiunea de 9x4.5cm. Un mesaj care va aduce o stare de bine si comfort ...

Quickview

Potcoave de lemn 4cm 5buc

(0)
6,50Lei

Potcoave de lemn, cu dimensiunea de 4cm. Se comercializeaza in pachet cu 5buc..

Stoc epuizat
Quickview

Placaje

(0)
0,50Lei

Placajele pot fi folosite ca suport pentru colaje sau ceasuri, se intrebuinteaza ca planseta de lucru sau pot fi folosite ca spate pentru rame. Au o fata lucioasa si neteda si o fata poroasa. ..

Quickview

Pion de Lemn 5cm 2 bucati

(0)
3,90Lei

Pionul de lemn este confectionat din lemn de brad, cires sau tei. Lemnul nu este tratat sau lacuit, astfel el poate fi decorat cu tehnica servetelului sau pictat. Serveste la confectionarea de jucarii sau obecte decorative!Dimensiune: 5 cmPachet: 2 bucati..

Stoc epuizat
Quickview

Pion de lem 7.5 cm

(0)
2,90Lei

Pionul de lemn este confectionat din lemn de brad, cires sau tei. Lemnul nu este tratat sau lacuit, astfel el poate fi decorat cu tehnica servetelului sau pictat. Serveste la confectionarea de jucarii sau obiecte decorative!Dimensiune: 7.5 cm..

Quickview

Pieptene lemn 16.5cm

(0)
3,90Lei

Pieptene lemn cu dimensiunea de 16.5cm. Ideal ca element decor intr-o frizerie de ex. Voi poate gasiti si alte locuri......

Quickview

Ou de lemn

(0)
2,30Lei

Oul de lemn este confectionat din lemn de brad, cires sau tei. Nu este lacuit sau tratat, astfel putand fi decorat cu tehnica servetelului sau pictat. Poate deveni un obiect decorativ de sine statator sau poate fi folosit in cadrul unui aranjament.  Dimensiuni:  aprox. 6 x 4.5 cm..

Quickview

Om de zapada

(0)
10,90Lei

Om de zapada, care poate fi pictat sau se poate folosi tehnica servetelului.Dimensiune: 16 cmMaterial: lemn..

Quickview

Mos Craciun cu clema 4 cm

(0)
6,90Lei

Mos Craciun cu clema.Material: lemnDimensiune: 4 cmBucati: 6/ pachet..

Quickview

Mickey Mouse 4x4cm

(0)
1,50Lei

Mickey Mouse. Se comercializeaza la bucata. Ideal pentru decor, si pentru elemente de lucru in activitati cu copii acasa, la scoala, extra..

Quickview

Mamarute lemn 2.5cm 5buc

(0)
4,90Lei

Accesorii decor din lemn cu dimernsiunea de 2.5cm. Se comercializeaza in pachete cu 5buc Se folosesc pentru decorarea diferitelor cadouri speciale..

In Stoc
Quickview

Mamarute de lemn 3.5x4cm 5buc

(0)
6,50Lei

Mamarute de lemn, cu dimensiunea de 3.5x4cm. Se comercializeaza in pachet cu 5buc..

Afişare 1 - 25 din 87 (4 pagini)