Grid View:
Quickview

Bitum lichid 125 ml

(0)
34,90Lei

Patina bitum este o soulutie groasa, inchisala culoare, pe baza de bitum dizolvat in rasina minerala, folosita in aurire, pentru a da un efect antic suprafetelor poleite. Bitumul lichid de Israel este gata de a fi folosit, dar poate fi diluat cu rasina minerala. Bitumul lichid se aplica de regula cu ajutorul unei pensule sau a unei bucati de bumbac..

Quickview

Carbonat de calciu (Praf de creta) 1 kg

(0)
6,90Lei

Carbonatul de calciu - denumit praf de creta sau creta micronizata - se utilizeaza pentru obtinerea diverselor grunduri in artele plastice si restaurare. Pentru obtinerea unui grund pentru tratarea panzelor de pictura, se amesteca cu clei de oase. Pentru grunduri folosite in restaurare, se amesteca cu clei de iepure. Praful de creta are o rezistent..

Quickview

Culori acrilice LOUVRE 200 ml

(0)
27,90Lei

Culoare rezistenta la lumina, intermixabila, are concentratie mare de pigment. Liantul culorilor nu are tendinta de a ingalbeni in timp. Reprezinta o excelenta balanta intre calitate si pret. Aspectul final al acestei culori este unul satinat, poate fi aplicata pe orice suport, este solubila in apa si se usuca ireversibil. Nu lasati sa se usuce..

Quickview

Culori acrilice Pebeo 100 ml

(0)
17,90Lei

Culoare acrilica cu uscare rapida, acoperire mare si culoare intensa. Potrivita pentru suprafete poroase, panza, lemn, carton, polistiren. Cantitate: 100 ml..

Quickview

Culori tempera 350 ml

(0)
29,90Lei

Sunt culori de apa si se pot amesteca intre ele, pentru a obtine noi tonuri. Nu se amesteca cu ulei sau solventi organici. Se pot aplica cu pensula sau pistol. Se pot aplica pe lemn, hartie sau perete, in cazul zugravelilor interioare. A se agita inainte de utilizare.Cantitate: 350 ml..

Quickview

Culori tempera 50 ml

(0)
16,90Lei

Sunt culori de apa si se pot amesteca intre ele, pentru a obtine noi tonuri. Nu se amesteca cu ulei sau solventi organici. Se pot aplica cu pensula sau pistol. Se pot aplica pe lemn, hartie sau perete, in cazul zugravelilor interioare. A se agita inainte de utilizare.Cantitate: 50 ml..

Quickview

Culori Tempera Koh-I-Noor

(0)
16,90Lei

Aceasta gama de culori reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa picteze in tempera.  Aspectul final al acestor culori este unul satinat cand se folosesc in amestec cu galbenus de ou sau pot avea un aspect final mat cand se amesteca cu apa. Pot fi aplicate pe suporturi cu grad mare de absorbtie (hartie, carton, lemn, panza, tencui..

Quickview

Figurina "Emma” 9cm

(0)
12,90Lei

Figurina "Emma” 9cm..

Quickview

Figurina "Max" 9cm

(0)
12,90Lei

Figurina "Max" 9cm..

Quickview

Figurina carucior 4 cm

(0)
3,50Lei

Figurină decorativă din ceramică specială. Se poate folosi în decoraţiunile de botez, în confecţionarea cadourilor sau pentru decorarea torturilor.  Dimensiune: 4 cm..

Quickview

Figurina carucior 4 cm

(0)
3,50Lei

Figurină decorativă din ceramică specială. Se poate folosi în decoraţiunile de botez, în confecţionarea cadourilor sau pentru decorarea torturilor.  Dimensiune: 4 cm..

Quickview

Figurina Ingeras Baiat 6cm

(0)
2,90Lei

Figurină decorativă din ceramică specială. Se poate folosi în decoraţiunile de botez, în confecţionarea cadourilor sau pentru decorarea torturilor.  Dimensiune: 6 cm..

Stoc epuizat
Quickview

Figurina Scolar "Max" 5cm

(0)
6,50Lei

Figurina Scolar "Max" 5cm..

Quickview

Filtz- Set Puncte

(0)
3,00Lei

Filzul, cunoscut ca si pasla sau fetru este un material textil pufos si moale din care se pot confectiona obecte vestimentare, accesorii de tip brose sau gentute, hainite pentru papusi, etc. Se taie foarte usor cu foarfecta si poate fi lipit cu adeziv de tip gel sau cu aracet. Avantajul sau este ca nu se desira la taiere! Compozitie: 100% vasco..

Quickview

FIMO Leather

(0)
9,90Lei

Este o pasta de modelaj cu uscare in cuptorul cu gaz sau electric. Se introduce 30 minute, la temepratura de 110 grade Celsius.Pastrati pachetul o data deschis in recipiente etanse. Nu este toxica.Poate fi incredintata copiilor peste 8 ani.Cantitate: 57 grame/pachet..

Afişare 1 - 15 din 57 (4 pagini)