Grid View:
Quickview

Moosgummi cu adeziv si gliter A4 2 mm

(0)
3,50 Lei

Moosgummi cu adeziv si gliter, este un material cauciucat si moale, usor de taiat si lipit cu ajutorul adezivului de pe verso-ul produsului. Se foloseste la confectionarea figurinelor si a jucariilor pentru cei mici.  Dimensiune: A4 Grosime: 2 mm Diverse culori. Pretul se refera la o coala! ..

Quickview

Moosgummi A4

(0)
1,80 Lei

Moosgummi este un material cauciucat si moale, usor de taiat si lipit cu ajutorul adezivului gel sau a aracetului. Se foloseste la confectionarea figurinelor si a jucariilor pentru cei mici.  Dimensiune: 20 x 30 cm Grosime: 20mm Pretul se refera la o coala! ..

Quickview

Moosgummi 40x60 cm 1mm

(0)
5,90 Lei

Moosgummi este un material cauciucat si moale, usor de taiat si lipit cu ajutorul adezivului gel sau a aracetului. Se foloseste la confectionarea figurinelor si a jucariilor pentru cei mici.  Dimensiune: 40 x 60 cm Diverse culori Grosime: 1 mm Pretul se refera la o coala! ..

Quickview

Forma de presare moosgummi - Frunza

(0)
47,90 Lei

Forma de presare a cartonului gumat (moosgummi).Pachetul contine o forma de presare cu dimensiunea de 19 x 11.5 cmMaterial: plastic..

Quickview

Forma de presare moosgummi - Aripi de inger

(0)
47,90 Lei

Forma de presare a cartonului gumat (moosgummi).Pachetul contine doua perechi de aripi de inger cu dimensiunile: 6x4 cm si 7.5x4.5 cmMaterial: plastic..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)