Grid View:
Quickview

Oua de Acril Transparent

(0)
4,90Lei

Ouale de acril transparent se folosesc în decorațiunile de Paști. Acestea pot fi pictate, decorate cu tehnica marmorării sau tehnica șervețelului. Sunt ușoare și rezistente iar agatatoarea cu care sunt prevăzute permite folosirea acestora sub formă de ghirlandă sau ca si globuri in pomul de Pasti. Sunt compuse din doua jumatati etanse, astfel incat..

Quickview

OUA DE PLASTIC

(0)
3,90Lei

Ouale de plastic se folosesc în decorațiunile de Paști. Acestea pot fi pictate, decorate cu tehnica marmorării sau tehnica șervețelului. Se pot folosi pe un suport de lemn rotund cu diamentrul de 7 mm. Sunt ușoare și rezistente iar agatatoarea cu care sunt prevăzute permite folosirea acestora sub formă de ghirlandă sau ca si globuri in ..

Quickview

SET OUA DE PLASTIC

(0)
4,00Lei

Ouale de plastic se folosesc în decorațiunile de Paști. Acestea pot fi pictate, decorate cu tehnica marmorării sau tehnica șervețelului. Sunt ușoare și rezistente iar orificiul cu care sunt prevăzute permite atașarea unei agățători astfel încât să poată fi atârnate sub formă de ghirlandă.  Dimensiune: 6 cm Se comercializeaza in..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)