Grid View:
Quickview

Suport foto/panza pictura/farfurie transparent

(0)
3,90 Lei

Suport foto/panza pictura/farfurie.Dimensiuni:  7.5 x 4 cm                       10 x 7 cm                        13 x 9 cmMaterial: plastic transparentCantitate:      7.5 x 4 cm = 4 buc/set     ..

Quickview

Set oua plastic 6 cm

(0)
1,20 Lei

Ouale de plastic se folosesc în decorațiunile de Paști. Acestea pot fi pictate, decorate cu tehnica marmorării sau tehnica șervețelului. Sunt ușoare și rezistente iar orificiul cu care sunt prevăzute permite atașarea unei agățători astfel încât să poată fi atârnate sub formă de ghirlandă.  Dimensiune: 6 cm Se comercializeaza la..

Quickview

Ou de plastic 6 cm

(0)
1,20 Lei

Ouale de plastic se folosesc în decorațiunile de Paști. Dimensiunea: 6 x 4.4 cmAcestea pot fi pictate, decorate cu tehnica marmorării sau tehnica șervețelului. Sunt ușoare și rezistente, se pot atasa la ele un bat de lemn sau agatatoare.Pretul se refera la 1 bucata...

Quickview

Ou de plastic 10 cm

(0)
3,90 Lei

Ouale de plastic se folosesc în decorațiunile de Paști. Acestea pot fi pictate, decorate cu tehnica marmorării sau tehnica șervețelului. Se pot folosi pe un suport de lemn rotund cu diamentrul de 7 mm. Sunt ușoare și rezistente iar agatatoarea cu care sunt prevăzute permite folosirea acestora sub formă de ghirlandă sau ca si globuri in ..

Quickview

Ou de acril transparent

(0)
4,90 Lei

Ouale de acril transparent se folosesc în decorațiunile de Paști. Acestea pot fi pictate, decorate cu tehnica marmorării sau tehnica șervețelului. Sunt ușoare și rezistente iar agatatoarea cu care sunt prevăzute permite folosirea acestora sub formă de ghirlandă sau ca si globuri in pomul de Pasti. Sunt compuse din doua jumatati etanse, astfel incat..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)