Grid View:
Quickview
Quickview

Animale impletite cu tehnica scoubidou

(0)
13,90Lei

Aceasta carte contine 32 de pagine cu idei creative pentru crearea de animale folosind tehnica scoubidou. In carte este explicat pas cu pas crearea animalelor pentru a confectiona brelocuri, talismane sau alte decoratiuni...

Quickview

Aranjamente cu Lumanari

(0)
13,90Lei

În această carte vă prezentăm diferite tehnici de confecţionare şi decorare a lumânărilor. Lumina şi căldura răspândite de flacăra lumânărilor creează bună dispoziţie şi o atmosferă plăcută. Pentru a evidenţia şi mai bine acest efect deosebit, diferitele aranjamente au primit nume de filme cunoscute. Lumânările pot fi confecţionate şi de copii sub ..

Quickview

Bijuterii din Mărgele Croşetate

(0)
13,90Lei

Chiar dacă nu pare evident la prima vedere, croşetarea mărgelelor este o tehnică relativ simplă. Pe baza îndrumărilor din carte ea se poate însuşi uşor, iar pe lângă modelele prezentate în carte, se pot croşeta coliere şi brăţări unice, după propria imaginaţie. Varietatea de tipuri şi culori ale mărgelelor oferă posibilităţi nenumărate de modele. B..

Quickview

Bijuterii din Mărgele Papillon

(0)
13,90Lei

Există anumite mărgele cu care, prin simpla lor utilizare, fără tehnici de înşirare complicate, se pot obţine bijuterii superbe. Mărgele de acest gen sunt cele tip papillon sau fluturaş şi cristalele Swarovski. Modelele prezentate în carte pot fi realizate cu uşurinţă şi de către începători, dar şi cei cu experienţă în domeniu vor găsi idei folosit..

Quickview

Bijuterii din margele Swarovski

(0)
13,90Lei

Aceasta carte contine 32 de pagini cu idei creative pentru confectionarea de bijuterii din margele swarovski. In carte este prezentata pas cu pas crearea diferitelor modele de bijuterii. Acest lucru permite chiar si incepatorilor sa creeze niste bijuterii deosebite...

Quickview

Bijuterii în Stil Romantic

(0)
13,90Lei

Colierele lungi sunt şi vor fi în vogă. Ele se pot confecţiona din diverse materiale: elemente metalice, pompoane, mărgele, etc. Descrierile şi figurile din carte sunt explicite, astfel încât şi începătorii se pot apuca de lucru cu curaj, iar cei mai îndemânatici pot realiza tehnicile prezentate şi după propria fantezie.  Purtând bijuterii cr..

Quickview

Brăţările Prieteniei

(0)
13,90Lei

Brăţările prieteniei sunt şi vor fi întotdeauna la modă. Aceasta se datorează în primul rând faptului că de cele mai multe ori, aceste brăţări se dau în dar şi, aşa cum le spune şi numele, sunt simboluri ale unei prietenii sau iubiri născute într-o tabără, un festival... Modelele de brăţări prezentate în carte se pot realiza uşor urmând paşii de lu..

Quickview

Costumatii de Bal Mascat

(0)
13,90Lei

Celor mici şi celor mari deopotrivă, le place să intre din când în când în pielea altora, să se deghizeze în Baba Cloanţa, zâne, cowboy sau piraţi. În această carte am adunat câteva costumaţii care se pot confecţiona acasă pe baza tiparelor ataşate şi dintre care şi fetele şi băieţii îşi vor găsi cu siguranţă unul pe plac.  Aceste costume nu ..

Quickview

Decoratiuni din hartie. Forme geometrice

(0)
13,90Lei

În comerţ se găsesc nenumărate tipuri de hârtii colorate şi cu modele, de aceea veţi găsi cu siguranţă una potrivită pentru orice ocazie: zile de naştere, de botez, de Crăciun, Paşti sau pentru alte evenimente festive. Recomandăm această carte şcolilor, deoarece împăturirea formelor geometrice le va aduce mici bucurii şi satisfacţii atât fetelor ..

Quickview

Decoratiuni interioare din beton

(0)
13,90Lei

Iată o carte mai puţin obişnuită, care te va surprinde prin ideile şi soluţiile propuse. Urmând indicaţiile din carte veţi putea realiza decoraţiuni speciale din beton, un material ieftin, uşor de preparat ecologic şi rezistent, pentru a vă înfrumuseţa curtea sau locuinţa. Până nu demult, acest material rece şi gri era de neimaginat ca şi compone..

Quickview

Decoratiuni interioare din beton

(0)
13,90Lei

Aceasta carte contine 32 de pagine cu idei creative pentru realizarea de obiecte deosebite din beton. In aceasta carte sunt prezentate diferite obiecte, modul de executie al acestora si decorarea lor. Aceste modele necesita pricepere si migal..

Quickview

Fantezii din panglici pentru Craciun

(0)
13,90Lei

Apropierea sarbatorilor de iarna ne umple sufletele de asteptare. Ne gandim cu nerabdare la casa frumos impodobita, la bradul de Craciun sclipitor, la mesele frumos pregatite si incercam sa ne imaginam noi si noi tipuri de decoratiuni. Panglicile reprezinta un accesoriu nelipsit al sarbatorilor. Studiind modelele din aceasta car..

Quickview

Figurine de Pasti

(0)
13,90Lei

Modelarea figurinelor din aluat îşi datorează popularitatea pe de-o parte faptului că ingredientele se găsesc în fiecare gospodărie, iar pe de altă parte, varietatea figurinelor ce se pot confecţiona cu această metodă nu cunoaşte limite.  Recomandăm cartea de faţă în special grădiniţelor şi părinţilor cu copii mici, deoarece modelarea este un..

Quickview

Figurine din baloane

(0)
13,90Lei

Originea exactă a baloanelor este neclară; ceea ce se ştie sigur este că primele baloane au fost confecţionate din intestine de animale. În culturile maiaşă şi aztecă se întâlnesc figurine  de animale realizate din intestine umflate şi cusute cu fire vegetale.  În 1824, conform cercetărilor fizicianului englez Michael Faraday, a fost ..

Afişare 1 - 15 din 35 (3 pagini)