Grid View:
Quickview

Tehnica Baticului

(0)
13,90 Lei

Povestea baticului este veche de peste o mie de ani. Cele două tehnici principale ale artei baticului provin din două regiuni îndepărtate ale globului: leagănul baticului cu noduri este Africa, iar baticul cerat îşi are originea în Asia, în insula Java. În această carte sunt prezentate modele realizate cu diferite pliuri, încreţituri şi noduri, pr..

Quickview

Pitici si ingerasi de Craciun

(0)
13,90 Lei

Roade uscate culese din natură sau achiziţionate din magazinele hobby, seminţe de fructe, condimente, crenguţe subţiri, iată câteva din materialele necesare confecţionării piticilor şi îngeraşilor care ne vor împodobi casa în preajma sărbătorilor de iarnă. În timpul plimbărilor prin natură veţi descoperi, cu siguranţă, roade de forme deosebite – ..

Quickview

Papusi din oua

(0)
13,90 Lei

..

Quickview

Papusi de mana

(0)
13,90 Lei

Teatrul de păpuşi reprezintă un domeniu foarte vechi şi complex al artei, care reuneşte elemente de teatru, artă populară, literatură şi muzică. Efectul său estetic este unic, oferind o experienţă excepţională atât publicului infantil cât şi celui adult, iar rolul său pedagogic şi de dezvoltare a personalităţii este recunoscut şi de psihologia mode..

Quickview

Ornamente Naturale pentru Craciun

(0)
13,90 Lei

De multe ori, atmosfera de Crăciun din căminele noastre este hotărâtă de diversele şi fluctuantele valuri ale modei. Există un singur stil mereu actual - cel care se bazează pe materiale şi produse naturale. Stilul natural este foarte practic, deoarece comorile naturii sunt la îndemână, ajunge să ieşim în grădină sau în pădure pentru a ne procura c..

Quickview

Obiecte din rafie

(0)
13,90 Lei

Aceasta carte contine 30 de pagine cu idei creative pentru realizarea de diferite obiecte si decoratiuni din rafie In aceasta carte sunt prezentate diferite obiecte, modul de executie al acestora si decorarea lor. ..

Quickview

Mozaicuri

(0)
13,90 Lei

Mozaicul este arta de a crea imagini prin asamblarea unor piese mici din sticlă colorată, piatră naturală, gresie sau alte materiale.Dacă sunteţi atraşi de arta decoraţiunilor cu mozaicuri, aveţi din ce să alegeţi. În comerţ vă stau la dispoziţie mozaicuri în culori fermecătoare. Acestea se pot tăia în formele dorite cu un cleşte special pentr..

Quickview

Măşti de Carnaval

(0)
13,90 Lei

Confecţionarea şi purtarea măştilor este veche de când lumea. Dintre măştile tuturor epocilor şi culturilor, cele mai cunoscute şi apreciate sunt cele veneţiene deoarece sunt fantastice, misterioase şi pline de farmec, asemeni oraşului în care au luat naştere. Măştile prezentate în această carte constituie un punct de pornire într-o aventură de cre..

Quickview

Ingerasi din margele

(0)
13,90 Lei

Îngerii îi fascinează deopotrivă pe cei mici şi pe cei mari, pe tineri şi pe cei mai în vârstă. După îngeraşii de hârtie a venit momentul să confecţionăm şi îngeraşi din mărgele diverse: perle, mărgele de sticlă, aurii sau biconice, care pot deveni cadouri drăguţe pentru ocazii speciale, zile de naştere, botezuri sau de Crăciun, ori pur şi simp..

Quickview

Inele din mărgele

(0)
13,90 Lei

Popularitatea confecţionării inelelor din mărgele se datorează în primul rând faptului că ele reprezintă bijuterii unicat care pot înfrumuseţa orice mână. În această carte vom prezenta diferitele tehnici de realizare a inelelor din mărgele, acestea urmând să devină accesorii stilate ale vestimentaţiei de zi cu zi sau de ocazie. Tehnicile vor fi pre..

Quickview

Furoshiki-tehnica japoneza a impachetarii

(0)
13,90 Lei

Ecologic, estetic, reciclabil, deosebit… şi lista avantajelor împachetării furoshiki poate continua. Această tehnică de ambalare originară din Japonia Evului Mediu este cunoscută azi în toată lumea. Această tehnică de împachetare s-a bucurat de o mare popularitate înaintea celui de-al doilea război mondial, dar odată cu încheierea acestuia, influen..

Quickview

Decoratiuni interioare din beton

(0)
13,90 Lei

Aceasta carte contine 32 de pagine cu idei creative pentru realizarea de obiecte deosebite din beton. In aceasta carte sunt prezentate diferite obiecte, modul de executie al acestora si decorarea lor. Aceste modele necesita pricepere si migal..

Quickview

Decoratiuni interioare din beton

(0)
13,90 Lei

Iată o carte mai puţin obişnuită, care te va surprinde prin ideile şi soluţiile propuse. Urmând indicaţiile din carte veţi putea realiza decoraţiuni speciale din beton, un material ieftin, uşor de preparat ecologic şi rezistent, pentru a vă înfrumuseţa curtea sau locuinţa. Până nu demult, acest material rece şi gri era de neimaginat ca şi compo..

Quickview

Decoratiuni din hartie. Forme geometrice

(0)
13,90 Lei

În comerţ se găsesc nenumărate tipuri de hârtii colorate şi cu modele, de aceea veţi găsi cu siguranţă una potrivită pentru orice ocazie: zile de naştere, de botez, de Crăciun, Paşti sau pentru alte evenimente festive. Recomandăm această carte şcolilor, deoarece împăturirea formelor geometrice le va aduce mici bucurii şi satisfacţii atât fetelor ..

Quickview

Costumatii de Bal Mascat

(0)
13,90 Lei

Celor mici şi celor mari deopotrivă, le place să intre din când în când în pielea altora, să se deghizeze în Baba Cloanţa, zâne, cowboy sau piraţi. În această carte am adunat câteva costumaţii care se pot confecţiona acasă pe baza tiparelor ataşate şi dintre care şi fetele şi băieţii îşi vor găsi cu siguranţă unul pe plac.  Aceste costume nu..

Quickview

Aranjamente cu Lumanari

(0)
13,90 Lei

În această carte vă prezentăm diferite tehnici de confecţionare şi decorare a lumânărilor. Lumina şi căldura răspândite de flacăra lumânărilor creează bună dispoziţie şi o atmosferă plăcută. Pentru a evidenţia şi mai bine acest efect deosebit, diferitele aranjamente au primit nume de filme cunoscute. Lumânările pot fi confecţionate şi de copii sub ..

Quickview

Animale impletite cu tehnica scoubidou

(0)
13,90 Lei

Aceasta carte contine 32 de pagine cu idei creative pentru crearea de animale folosind tehnica scoubidou. In carte este explicat pas cu pas crearea animalelor pentru a confectiona brelocuri, talismane sau alte decoratiuni...

Quickview
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)