Grid View:
2-3 Zile
Quickview

Zâne şi Flori din Şnururi şi Panglici de Hartie

(0)
13,90Lei

Cartea de faţă prezintă multiplele moduri în care se pot utiliza şnururile şi panglicile din hârtie. Din aceste materiale care se găsesc într-o varietate foarte mare de culori se pot confecţiona flori, jardiniere, coroniţe, zâne, pitici şi sunt foarte utile chiar şi la împachetat. Recomandăm folosirea lor la confecţionarea decoraţiunilor de Paşte s..

Quickview

Un Craciun Auriu

(0)
13,90Lei

Crăciunul se lasă aşteptat an de an, iar pregătirile sunt întotdeauna în toi pentru cea mai frumoasă sărbătoare a anului. Această carte vă va veni în ajutor în crearea unei atmosfere festive în căminul din care vor radia strălucirea şi căldura aurie a decoraţiunilor: globuri, mese festive, tăvi cu arome de sărbătoare...

Quickview

Tehnica Baticului

(0)
13,90Lei

Povestea baticului este veche de peste o mie de ani. Cele două tehnici principale ale artei baticului provin din două regiuni îndepărtate ale globului: leagănul baticului cu noduri este Africa, iar baticul cerat îşi are originea în Asia, în insula Java. În această carte sunt prezentate modele realizate cu diferite pliuri, încreţituri şi noduri, pr..

Quickview

Stelute Crosetate

(0)
13,90Lei

În zilele noastre croşetatul a redevenit o activitate la modă nu doar pentru confecţionarea îmbrăcămintei, ci şi a obiectelor decorative pentru locuinţă. Steluţele mici, albe ca zăpada,  vor deveni decoraţiuni nelipsite la sărbătorile noastre. Cu steluţe croşetate se pot decora nu doar brazii de Crăciun, ci şi vitrinele şi ferestrele, iar lip..

Quickview

Pitici si ingerasi de Craciun

(0)
13,90Lei

Roade uscate culese din natură sau achiziţionate din magazinele hobby, seminţe de fructe, condimente, crenguţe subţiri, iată câteva din materialele necesare confecţionării piticilor şi îngeraşilor care ne vor împodobi casa în preajma sărbătorilor de iarnă. În timpul plimbărilor prin natură veţi descoperi, cu siguranţă, roade de forme deosebite – ..

Quickview

Pictura pe Sticla. Motive de Craciun

(0)
13,90Lei

Cartea prezintã sfaturi practice şi noi trucuri cu privire la realizarea picturilor adezive pe sticlã. Cu ajutorul şabloanelor veţi putea decora uşi, ferestre, dulapuri dar şi suporturi de lumânare, vaze şi oglinzi, aducând în casã o atmosferã plãcutã de Crãciun...

Quickview

Papusi din oua

(0)
13,90Lei

..

Quickview

Papusi de mana

(0)
13,90Lei

Teatrul de păpuşi reprezintă un domeniu foarte vechi şi complex al artei, care reuneşte elemente de teatru, artă populară, literatură şi muzică. Efectul său estetic este unic, oferind o experienţă excepţională atât publicului infantil cât şi celui adult, iar rolul său pedagogic şi de dezvoltare a personalităţii este recunoscut şi de psihologia mode..

Quickview

Oua de Pasti

(0)
13,90Lei

Decorarea ouălor de Paşti reprezintă o activitate aşteptată cu bucurie de cei mici şi cei mari deopotrivă. Această carte prezintă câteva metode inedite de ornare a ouălor: prin tehnica decupajului, metoda în solzi, prin încondeiere.  Materialele decorative folosite sunt foarte variate: mărgele, pene, flori uscate, panglici, pastă de modelat...

Quickview

Ornamente si Jucarii din Foi Gumate

(0)
13,90Lei

Foile gumate se pot utiliza în foarte multe feluri. Ele se găsesc într-o varietate mare de culori, sunt flexibile, rezistente şi se taie foarte uşor chiar şi cu foarfeca. Ornamentele din foi gumate pot înveseli camera copilului, biroul, bucătăria iar măştile de carnaval confecţionate din acest material vor rezista până la sfârşitul petrecerii, ba m..

Quickview

Ornamente Naturale pentru Craciun

(0)
13,90Lei

De multe ori, atmosfera de Crăciun din căminele noastre este hotărâtă de diversele şi fluctuantele valuri ale modei. Există un singur stil mereu actual - cel care se bazează pe materiale şi produse naturale. Stilul natural este foarte practic, deoarece comorile naturii sunt la îndemână, ajunge să ieşim în grădină sau în pădure pentru a ne procura c..

Quickview
Quickview

Obiecte din rafie

(0)
13,90Lei

Aceasta carte contine 30 de pagine cu idei creative pentru realizarea de diferite obiecte si decoratiuni din rafie In aceasta carte sunt prezentate diferite obiecte, modul de executie al acestora si decorarea lor. ..

Quickview

Noţiuni de Bază ale Înşirării Mărgelelor

(0)
13,90Lei

Această lucrare descrie tehnicile de bază ale înşirării de mărgele: diferite modele, cum se începe şi cum se termină un model, ataşarea închizătoarelor etc. Atât începătorii, cât şi avansaţii vor găsi aici idei şi sfaturi practice. Curaj, apucaţi-vă şi confecţionaţi podoabe pentru dumneavoastră, rude sau prieteni. Puteţi realiza chiar seturi întreg..

Quickview

Mozaicuri

(0)
13,90Lei

Mozaicul este arta de a crea imagini prin asamblarea unor piese mici din sticlă colorată, piatră naturală, gresie sau alte materiale.Dacă sunteţi atraşi de arta decoraţiunilor cu mozaicuri, aveţi din ce să alegeţi. În comerţ vă stau la dispoziţie mozaicuri în culori fermecătoare. Acestea se pot tăia în formele dorite cu un cleşte special pentr..

Quickview

Măşti Pictate

(0)
13,90Lei

Copiii se amuză deseori schimbându-şi înfăţişarea, dându-se drept alţii. Ei iubesc cel mai mult măştile de personaje celebre şi cele de animale. Cu ajutorul ilustraţiilor detaliate cartea descrie tehnica de realizare a măştilor. Realizarea machiajului este uşoară şi plăcută, iar cu prilejul unor onomastici sau al unui bal mascat, masca pictată inte..

Quickview

Măşti de Carnaval

(0)
13,90Lei

Confecţionarea şi purtarea măştilor este veche de când lumea. Dintre măştile tuturor epocilor şi culturilor, cele mai cunoscute şi apreciate sunt cele veneţiene deoarece sunt fantastice, misterioase şi pline de farmec, asemeni oraşului în care au luat naştere. Măştile prezentate în această carte constituie un punct de pornire într-o aventură de cre..

Quickview

Ingerasi din margele

(0)
13,90Lei

Îngerii îi fascinează deopotrivă pe cei mici şi pe cei mari, pe tineri şi pe cei mai în vârstă. După îngeraşii de hârtie a venit momentul să confecţionăm şi îngeraşi din mărgele diverse: perle, mărgele de sticlă, aurii sau biconice, care pot deveni cadouri drăguţe pentru ocazii speciale, zile de naştere, botezuri sau de Crăciun, ori pur şi simplu..

Quickview

Inele din mărgele

(0)
13,90Lei

Popularitatea confecţionării inelelor din mărgele se datorează în primul rând faptului că ele reprezintă bijuterii unicat care pot înfrumuseţa orice mână. În această carte vom prezenta diferitele tehnici de realizare a inelelor din mărgele, acestea urmând să devină accesorii stilate ale vestimentaţiei de zi cu zi sau de ocazie. Tehnicile vor fi pre..

Quickview

Furoshiki-tehnica japoneza a impachetarii

(0)
13,90Lei

Ecologic, estetic, reciclabil, deosebit… şi lista avantajelor împachetării furoshiki poate continua. Această tehnică de ambalare originară din Japonia Evului Mediu este cunoscută azi în toată lumea. Această tehnică de împachetare s-a bucurat de o mare popularitate înaintea celui de-al doilea război mondial, dar odată cu încheierea acestuia, influen..

Quickview

Figurine din baloane

(0)
13,90Lei

Originea exactă a baloanelor este neclară; ceea ce se ştie sigur este că primele baloane au fost confecţionate din intestine de animale. În culturile maiaşă şi aztecă se întâlnesc figurine  de animale realizate din intestine umflate şi cusute cu fire vegetale.  În 1824, conform cercetărilor fizicianului englez Michael Faraday, a fost ..

Quickview

Figurine de Pasti

(0)
13,90Lei

Modelarea figurinelor din aluat îşi datorează popularitatea pe de-o parte faptului că ingredientele se găsesc în fiecare gospodărie, iar pe de altă parte, varietatea figurinelor ce se pot confecţiona cu această metodă nu cunoaşte limite.  Recomandăm cartea de faţă în special grădiniţelor şi părinţilor cu copii mici, deoarece modelarea este un..

Quickview

Fantezii din panglici pentru Craciun

(0)
13,90Lei

Apropierea sarbatorilor de iarna ne umple sufletele de asteptare. Ne gandim cu nerabdare la casa frumos impodobita, la bradul de Craciun sclipitor, la mesele frumos pregatite si incercam sa ne imaginam noi si noi tipuri de decoratiuni. Panglicile reprezinta un accesoriu nelipsit al sarbatorilor. Studiind modelele din aceasta car..

Quickview

Decoratiuni interioare din beton

(0)
13,90Lei

Iată o carte mai puţin obişnuită, care te va surprinde prin ideile şi soluţiile propuse. Urmând indicaţiile din carte veţi putea realiza decoraţiuni speciale din beton, un material ieftin, uşor de preparat ecologic şi rezistent, pentru a vă înfrumuseţa curtea sau locuinţa. Până nu demult, acest material rece şi gri era de neimaginat ca şi compone..

Quickview

Decoratiuni interioare din beton

(0)
13,90Lei

Aceasta carte contine 32 de pagine cu idei creative pentru realizarea de obiecte deosebite din beton. In aceasta carte sunt prezentate diferite obiecte, modul de executie al acestora si decorarea lor. Aceste modele necesita pricepere si migal..

Afişare 1 - 25 din 35 (2 pagini)