Grid View:
Quickview

Sizal

(0)
5,00 Lei

Sizal.Greutate: aprox .20 gr.Este un material folosit cu succes atat pentru decoratiunile din flori uscate cat si pentru  decoratiunile din flori vii.La fiecare decor unde este folosit da volum compozitiei dar si o nota de farmec aparte.Putem spune ca intregeste si defineste un ornament!..

Quickview

Sarma verde - invelita hartie

(0)
4,00 Lei

Sarma este ideala pentru orice fel de aranjament sau decoratiune. Poate fi utilizata in aranjamentele florale, ca accesoriu pe mesele festive.  Dimensiuni 0.8 mm si 1.3 mm                      ..

Quickview

Sarma verde

(0)
4,00 Lei

Sarma este ideala pentru orice fel de aranjament sau decoratiune. Poate fi utilizata in aranjamentele florale, ca accesoriu pe mesele festive.  Dimensiuni: 0.8 mm x 40 cm - 40 buc                          1 mm x ..

Quickview

Sarma floristica 0.4 mm

(0)
7,90 Lei

Sarma floristica, cu diametrul de 0.4 mm. ideala pentru a crea buchete cu flori senzationale. Lungime:  aprox 50 mCulori: diverse..

Quickview

Sarma alba - invelita hartie

(0)
2,90 Lei

Sarma este ideala pentru orice fel de aranjament sau decoratiune. Poate fi utilizata in aranjamentele florale, ca accesoriu pe mesele festive.  Dimensiuni: 0.5 mm x 40 cm = 25 buc/pachet                       0.8 mm x 40 cm = 10 buc/pachet          &nb..

Quickview

Iarba deco

(0)
4,90 Lei

Iarba deco.Este fabricata din hartie, ideale pentru cosulete cu oua de Pasti...sau alte aranjamente gandite de voi......

Quickview

Hartie rasucita tip sfoara 2

(0)
3,90 Lei

Hartia rasucita de tip sfoară este confecţionată numai din hartie, fără a avea fire de sârmă. Se compune din două fire lungi de hârtie presată ce se răsucesc. Acest produs are o mare varietate de utilităţi; se poate folosi ca atare în diverse situaţii, fiind extrem de rezistentă şi durabilă. Desfăcută, hârtia are aproximativ 2-3cm lăţime şi poate f..

Quickview

Hartie rasucita tip sfoara

(0)
12,90 Lei

Hartie rasucita tip sfoara.Dimensiune: 2 mmCantitate: 25 mHartia rasucita de tip sfoară este confecţionată numai din hartie, fără a avea fire de sârmă. Se compune din două fire lungi de hârtie presată ce se răsucesc. Acest produs are o mare varietate de utilităţi; se poate folosi ca atare în diverse situaţii, fiind extrem de rezistentă şi durabilă...

Quickview

Hartie rasucita cu sarma 50 m

(0)
12,90 Lei

Hartie rasucita cu sarma.Dimensiune: 2 mmCanitate: 50 ml Se compune din două fire lungi de hârtie presată ce se răsucesc. Acest produs are o mare varietate de utilităţi; se poate folosi ca atare în diverse situaţii, fiind extrem de rezistentă şi durabilă. Desfăcută, hârtia poate fi folosită la confecţionarea unor flori exraordinare sau ..

Quickview

Burete uscat

(0)
12,90 Lei

Buretele pentru flori uscate, din matase sau plastic este un suport ideal pentru decoratiunile de lunga durata...

Quickview

Burete umed - Inima

(0)
13,90 Lei

Buretele pentru flori vii este un suport ideal pentru ornamentul din  flori  naturale. Inainte de a se decora cu floarea naturala, buretele  s se intraduce in totalitate  cca. 10 min. intr-un recipient cu apa. Astfel buretele se va impregna  cu apa si florile care vor compune ornamentul vor avea o prospetime de lunga durata..

Quickview

Burete umed

(0)
8,90 Lei

Buretele pentru flori vii este un suport ideal pentru ornamentul din  flori  naturale. Inainte de a se decora cu floarea naturala, buretele  se taie la dimensiunea dorita si se intraduce in totalitate  cca. 10 min. intr-un recipient cu apa. Astfel buretele se va impregna  cu apa si florile care vor compune ornamentul vor av..

Quickview

Banda adeziva pentru flori - verde

(0)
4,90 Lei

Banda autoadeziva pentru flori confectionata din hartie speciala autoadeziva, dimensiuni de 1.3-2.5 cm latime si 27.5 metri lungime. Se utilizeaza cu succes la realizarea cocardelor, aranjamentelor florale pentru nunta, botez sau alte decoratiuni. Variante disponibile:  1.3cm X 27.5ml = 4.90 Ron 1.8cm x 27.5ml = 4.90 Ron 2.5cm ..

Quickview

Banda adeziva pentru flori - color

(0)
7,90 Lei

Banda autoadeziva pentru flori confectionata din hartie speciala autoadeziva. Se utilizeaza cu succes la realizarea cocardelor, aranjamentelor florale pentru nunta, botez sau alte decoratiuni. Dimensiuni: 1.3 cm - latime                    27.5 m - lungime..

Quickview

Banda adeziva pentru flori - alba

(0)
5,90 Lei

Banda autoadeziva pentru flori confectionata din hartie speciala autoadeziva. Se utilizeaza cu succes la realizarea cocardelor, aranjamentelor florale pentru nunta, botez sau alte decoratiuni. Dimensiuni: 1.3 cm - latime                    1.8 cm - latime          &nbs..

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)