Warning: Division by zero in /home2/servici2/storage/modification/catalog/controller/extension/module/so_listing_tabs.php on line 746 Clesti
Grid View:
Stoc epuizat
Quickview

Cleşte pentru Îndoit

(0)
14,90Lei

Cleştele pentru îndoit se foloseşte în activităţiile de hobby, cu precădere în confecţionarea bijuteriilor. Capetele acestuia au un aspect conic, cu baza mai lată şi vârful îngust astfel încât este de mare ajutor în obţinerea buclelor de diferite dimensiuni. Datorita capetelor netede, el nu va lăsa urme vizibile sau zgârieturi în metalul modelat. D..

Stoc epuizat
Quickview

Cleşte pentru Strâns

(0)
14,90Lei

Cleştele pentru strâns se foloseşte în activităţiile de hobby, cu precădere în confecţionarea bijuteriilor. Capetele acestuia au un aspect rotunjit la exterior şi plat în inerior şi este ideal pentru strângerea sau aplatizarea diferitelor accesorii de margelit. Datorita suprafeţei netede, el nu va lăsa urme vizibile sau zgârieturi în metalul modela..

Stoc epuizat
Quickview

Cleşte pentru Strâns cu Zimţi

(0)
14,90Lei

Cleştele pentru strâns cu zimţi se foloseşte în activităţiile de hobby, cu precădere în confecţionarea bijuteriilor. Capetele acestuia au un aspect rotunjit la exterior şi plat în inerior şi este ideal pentru strângerea sau aplatizarea diferitelor accesorii de margelit. Datorita striaţiilor din interior, acesta va strânge mult mai bine decât un cle..

Quickview

Cleşte pentru Tăiat

(0)
14,90Lei

Cleştele pentru tăiat se foloseşte în activităţiile de hobby, cu precădere în confecţionarea bijuteriilor. Capetele acestuia au un aspect rotunjit la exterior şi tăios în inerior şi este ideal pentru secţionarea diferitelor accesorii de margelit.  Mânerele sunt prevăzute cu un înveliş cauciucat care împiedica alunecarea, oferint mai multă pr..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)