Grid View:
Quickview

Cleste pentru taiat

(0)
12,90Lei

Cleştele pentru tăiat se foloseşte în activităţiile de hobby, cu precădere în confecţionarea bijuteriilor. Capetele acestuia au un aspect rotunjit la exterior şi tăios în inerior şi este ideal pentru secţionarea diferitelor accesorii de margelit.  Mânerele sunt prevăzute cu un înveliş cauciucat care împiedica alunecarea, oferint mai multă ..

Stoc epuizat
Quickview

Cleste pentru strans

(0)
12,90Lei

Cleştele pentru strâns se foloseşte în activităţiile de hobby, cu precădere în confecţionarea bijuteriilor. Capetele acestuia au un aspect rotunjit la exterior şi plat în inerior şi este ideal pentru strângerea sau aplatizarea diferitelor accesorii de margelit. Datorita suprafeţei netede, el nu va lăsa urme vizibile sau zgârieturi în metalul modela..

Stoc epuizat
Quickview

Cleste pentru indoit

(0)
12,90Lei

Cleştele pentru îndoit se foloseşte în activităţiile de hobby, cu precădere în confecţionarea bijuteriilor. Capetele acestuia au un aspect conic, cu baza mai lată şi vârful îngust astfel încât este de mare ajutor în obţinerea buclelor de diferite dimensiuni. Datorita capetelor netede, el nu va lăsa urme vizibile sau zgârieturi în metalul modelat. D..

Quickview

Cleste cu 3 functii

(0)
14,90Lei

Cleste cu 3 functii.Se foloseşte în activităţiile de hobby, cu precădere în confecţionarea bijuteriilor. Functii: rasucire              taiere              strangere Mânerele sunt prevăzute cu un înveliş cauciucat care împiedica alunecarea, oferint mai multă precizie. ..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)