Grid View:
Quickview

Rezerve de silicon 11 mm 5 buc

(0)
7,90 Lei

Batoanele de silicon se folosesc împreună cu pistolul de lipit.  Diametru: 11mm Lungime: 19 cm   Mod de folosire: 1. Se introduce un baton de silicon în orificiul aparatului. Nu folosiţi batoane de silicon cu alte diametre decât cele recomandate de producător! 2. Se conectează pistolul de lipit la priză şi se orien..

Quickview

Batoane de silicon

(0)
1,20 Lei

Batoanele de silicon se folosesc împreună cu pistolul de lipit.  Diametru: 7 mm - 1.20 RON/buc.                   11 cm - 2.00 RON/buc. Lungime: 30 cm   Mod de folosire: 1. Se introduce un baton de silicon în orificiul aparatului. Nu folosiţi batoane de silicon cu alte ..

Quickview

Rezerve de silicon 7 mm 12 buc

(0)
5,90 Lei

Batoanele de silicon se folosesc împreună cu pistolul de lipit.  Diametru: 7 mm Lungime: 9,5 cm   Mod de folosire: 1. Se introduce un baton de silicon în orificiul aparatului. Nu folosiţi batoane de silicon cu alte diametre decât cele recomandate de producător! 2. Se conectează pistolul de lipit la priză şi se orie..

Quickview

Pistol de lipit silicon 2

(0)
54,90 Lei

Pistolul de lipit cu batoane de silicon este un instrument indispensabil pentru simplul fapt că poate fi folosit în orice situaţie! Lipeşte cu uşurinţă hârtie, carton, plastic, metal, sticlă, lemn şi materiale textile.  Diametru baton de silicon pentru pistolul: 10 mm Mod de folosire: 1. Se introduce un baton de silicon în orificiul a..

Quickview

Pistol de lipit silicon

(0)
33,90 Lei

Pistolul de lipit cu batoane de silicon este un instrument indispensabil pentru simplul fapt că poate fi folosit în orice situaţie! Lipeşte cu uşurinţă hârtie, carton, plastic, metal, sticlă, lemn şi materiale textile.  Diametru baton de silicon: 7 mm Mod de folosire: 1. Se introduce un baton de silicon în orificiul aparatului. Nu ..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)