Grid View:
Quickview

Card de masa pentru invitati - evenimente

(0)
2,90Lei

Card de masa pentru invitati - evenimente, din material plastic.Il puteti decora cum doriti, avand libertatea sa il personalizati in functie de culorile si decorul mesei pe care va fi asezat.Ideal pentru decorat mese festive, legat de anumite evenimente: botezuri, nunti, meetinguri, sesiuni de prezentare, etc.Setul contine 10 bucati/pachet.Dimensiu..

Quickview

Kit confectionare poseta - pasla

(0)
37,90Lei

Kit confectionare poseta - pasla.Daca vrei sa fii in ton cu moda, daca vrei sa iesi in evidenta, confectioneaza-ti o poseta din pasla (fetru).Efectul este garantat. Poseta din poza de prezentare, ofera doar model, in set este neaccesorizata, ti-am lasat tie sa o decorezi cum iti place...am respectat personalitatea ta...Culori: roz, portocaliu ..

Quickview

Kit confectionare poseta - pasla 2

(0)
59,90Lei

Kit confectionare poseta - pasla.Daca vrei sa fii in ton cu moda, daca vrei sa iesi in evidenta, confectioneaza-ti o poseta din pasla (fetru).Efectul este garantat. Poseta din poza de prezentare, ofera doar model, in set este neaccesorizata, ti-am lasat tie sa o decorezi cum iti place...am respectat personalitatea ta...Culori: negru..

Quickview

Kit confectionare suport chei - pasla

(0)
59,90Lei

Kit confectionare poseta - pasla.Daca vrei sa fii in ton cu moda, daca vrei sa iesi in evidenta, confectioneaza-ti un sport de chei din pasla (fetru).Efectul este garantat. Kitul din poza de prezentare, ofera doar model, fiind neaccesorizat, ti-am lasat tie sa il decorezi cum iti place...am respectat personalitatea ta...Culori: gri, maro, negr..

Quickview

Kit decorativ - Brad

(0)
3,50Lei

Kit decorativ in forma de brad. Setul contine 3 bucati, pe care le puteti uni intr-un aranjament pe masa de Craciun.Totul depinde de imaginatia voastra.Se poate poate atasa kitului o lumanare, asa cum va sugereaza poza de prezentare, sau orice accesoriu.In prezentarea produsului gasiti o imagine care sa va dea idei...si de ce nu ...sa va provoace l..

Quickview

Kit decorativ - Floare

(0)
7,50Lei

Kit decorativ in forma de floare. Setul contine 5 bucati, pe care le puteti uni intr-un aranjament sau individual, folosind eprubeta din sticla sau plastic, in care sa puneti o floare sau un mic buchetel de flori.Totul depinde de imaginatia voastra.Se poate suspenda decorul pe care il realizati, dand un caracter dinamic.  In prezentarea p..

Quickview

Set creativ - Conuri 2 buc

(0)
6,90Lei

CREApop este un plastic autocolant și termorezistent, conceput special pentru confecționarea de diferite accesorii de decor. Setul creativ conține 2 piese, pe care puteti aplica diverse materiale decorative: panza, hartie, etc.Foarte usor de asamblat.Forma decorativa este alba, iar imaginile de pe ambalaj sunt, ca sa va ofere model, cum poate sa fi..

Quickview

Set creativ - Conuri 2 buc

(0)
6,90Lei

CREApop este un plastic autocolant și termorezistent, conceput special pentru confecționarea de diferite accesorii de decor. Setul creativ conține 3 piese, pe care puteti aplica diverse materiale decorative: panza, hartie, etc.Foarte usor de asamblat.Forma decorativa este alba, iar imaginile de pe ambalaj sunt, ca sa va ofere model, cum poate sa fi..

Quickview

Set creativ - Elani

(0)
7,90Lei

CREApop este un plastic autocolant și termorezistent, conceput special pentru confecționarea de diferite accesorii de decor. Setul creativ conține 4 piese individuale din plastic autoadeziv,pe care puteti aplica diverse materiale decorative: panza, hartie, etc.Baza este alba, autoadeziva. Foarte usor de asamblat.Dimensiuni: 15 x 40 cmSetul con..

Quickview

Set creativ - Etajera

(0)
11,90Lei

Setul creativ conține 2 piese, pe care puteti aplica diverse materiale decorative: panza, hartie, etc.Foarte usor de asamblat.Forma decorativa este alba. Ideal pentru evenimente,prezentari produse, sau ce idei va mai vin...Material: cartonDiametrul formei: 25 cm - discul mare                   ..

Quickview

Set creativ - Floare

(0)
2,90Lei

CREApop este un plastic autocolant și termorezistent, conceput special pentru confecționarea de diferite accesorii de decor. Setul creativ conține 6 piese din plastic autoadeziv,pe care puteti aplica diverse materiale decorative: panza, hartie, etc.Daca vrei sa dai viata spatiului in care locuiesti sau muncesti de ce nu, creaza o floare si un strop..

Quickview

Set creativ - Floare 3D

(0)
6,50Lei

CREApop este un plastic autocolant și termorezistent, conceput special pentru confecționarea de diferite accesorii de decor. Setul creativ conține 3 piese individuale din lemn, ce constituie partea centrala a florii, plus petalele din plastic autoadeziv,pe care puteti aplica diverse materiale decorative: panza, hartie, etc.Daca vrei sa dai viata sp..

Quickview

Set creativ - Forma decorativa

(0)
4,90Lei

CREApop este un plastic autocolant și termorezistent, conceput special pentru confecționarea de diferite accesorii de decor. Setul creativ conține 2 piese, pe care puteti aplica diverse materiale decorative: panza, hartie, etc.Daca vrei sa dai viata spatiului in care locuiesti sau muncesti de ce nu.Foarte usor de asamblat.Forma decorativa este alba..

Quickview

Set creativ - Globuri 3D

(0)
5,90Lei

Set globuri 3D.Ideal pentru decorarea salilor de evenimente, gradinite, scoli, etcMaterial: hartieDimensiune: 15 cmCulori: creme, verde, turcoaz, albastru, mov, maro Setul contine 2 bucati/pachet...

Quickview

Set creativ - Inima 3D

(0)
7,90Lei

Set inima 3D. Ideale pentru decoruri sali evenimente, gradinite, scoli,etc.Material: hartieDimensiune: 15 cmSetul contine 1 bucata/set..

Afişare 1 - 15 din 31 (3 pagini)