Warning: Division by zero in /home2/servici2/storage/modification/catalog/controller/extension/module/so_listing_tabs.php on line 746 Set creativ abajur
Grid View:
Quickview

CREApop - Set de cercuri metalice mare pentru abajur

(0)
28,00Lei

CREApop - Set de cercuri metalice pentru abajur. Pot fi folosite împreună cu Seturile creative CREApop - Abajur II și III.   Setul conține 2 piese. Diametru cerc mare: 20 cm. Diametru cerc mic: 10 cm  ..

Quickview

Folie autocolantă CREApop 100 x 150 cm

(0)
130,00Lei

Folie autocolantă CREApop - flexibilă, super rezistentă și ușor de tăiat. Ideală pentru confecționarea abajururilor și decorațiunilor interioare. Desfaceți folia adezivă și aplicați pe ea materialul dorit (hârtie, material textil, fetru etc.)   Dimensiuni: 100 x  130 cm...

Quickview

Folie autocolantă CREApop 60 x 34 cm

(0)
7,90Lei

Folie autocolantă CREApop - flexibilă, super rezistentă și ușor de tăiat. Ideală pentru confecționarea abajururilor și decorațiunilor interioare. Desfaceți folia adezivă și aplicați pe ea materialul dorit (hârtie, material textil, fetru etc.)   Dimensiuni: 60 x 34 cm...

Quickview

Set creativ CREApop - Abajur III

(0)
39,90Lei

CREApop este un plastic autocolant și termorezistent, conceput special pentru confecționarea de abajururi pentru lămpi și alte decorațiuni. Este o bază perfectă pentru aplicarea materialelor textile, precum cele din gama CREApop Vlies, filzului, hârtiei etc. Setul este compus din 3 folii de plastic termorezistent ce formează 1 bază pentru abajur. ..

Quickview

Set creativ pentru abajururi CREApop - Sfera de stele

(0)
33,90Lei

Creapop este un plastic autocolant și termorezistent, conceput special pentru confecționarea de abajururi pentru lămpi. Setul creativ conține 30 de piese individuale ce pot fi asamblate cu ușurință și rapiditate. Fiecare piesă este autocolantă - pe ele se pot lipi materiale decorative, precum cele din gama Creapop Vlies.   Diametrul final ..

Quickview

Set creativ pentru abajururi CREApop - Sferă luminoasă

(0)
57,90Lei

CREApop este un plastic autocolant și termorezistent, conceput special pentru confecționarea de abajururi pentru lămpi. Setul creativ conține 20 de piese individuale ce pot fi asamblate cu ușurință și rapiditate. Fiecare piesă este autocolantă - pe ele se pot lipi materiale decorative, precum cele din gama CREApop Vlies.   Diametrul final ..

Quickview

Set creativ pentru abajururi CREApop - Stea

(0)
29,00Lei

CREApop este un plastic autocolant și termorezistent, conceput special pentru confecționarea de abajururi pentru lămpi și alte decorațiuni. Este o bază perfectă pentru aplicarea materialelor textile, precum cele din gama CREApop Vlies, filzului, hârtiei etc.    Dimensiune: 26 cm..

Quickview

Set creativ pentru abajururi CREApop - Stea mare

(0)
47,90Lei

CREApop este un plastic autocolant și termorezistent, conceput special pentru confecționarea de abajururi pentru lămpi și alte decorațiuni. Este o bază perfectă pentru aplicarea materialelor textile, precum cele din gama CREApop Vlies, filzului, hârtiei etc.    Dimensiune: 46 cm..

Quickview

Set creativ pentru abajururi CREApop - Vis înstelat

(0)
19,90Lei

Setul creativ CREApop - Vis înstelat, complet cu instrucțiuni de asamblare și utilizare, conține 1 abajur din plastic semitransparent pentru lumânare-pastilă, ce poate fi decorat prin aplicarea diverselor materiale decorative pe suprafața sa, 1 suport de lumânare și 3 clipsuri pentru fixare.   Diametru: cca. 10 cm...

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)