Grid View:
Quickview

Mecanism de ceas cu agatatoare

(0)
7,90Lei

Mecanismul de ceas cu agaţatoare se foloseste cu precadere pentru ceasurile care se suspenda pe perete. Corpul mecanismului este din pastic rezistent iar limbile sunt confecţionate din metal maleabil. Se recomanda folosirea acestuia pentru ceasurile de ipsos turnate în matriţe datorita lungimii potrivite a axului.  Mecanismul nu se comerci..

Quickview

Limbi de Ceas 4

(0)
5,90Lei

Limbile de ceas se pot ataşa mecanismului de ceas. Aceste limbi sunt confecţionate din metal maleabil. Preţul se refera la o pereche de 3 limbi. Dimensiuni: 6.8cm - 9.8cm..

Quickview

Limbi de Ceas 3

(0)
4,90Lei

Limbile de ceas se pot ataşa mecanismului de ceas. Aceste limbi sunt confecţionate din metal maleabil. Preţul se refera la o pereche de 3 limbi. Dimensiuni: 3.3cm - 4.5cm..

Quickview

Limbi de Ceas 1

(0)
5,50Lei

Limbile de ceas se pot ataşa mecanismului de ceas. Aceste limbi sunt confecţionate din metal maleabil. Preţul se refera la o pereche de 3 limbi. Dimensiuni: 4.3cm - 6.4cm..

Quickview

Cifre lemn pentru ceas

(0)
6,90Lei

Cifre lemn pentru ceas.Material: lemnDimensiuni: 1 x 1 cmDaca vrei sa iti creezi un ceas, avem solutia...Pachetul contine toate cifrele necesare.Pretul se refera la set complet de cifre...

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)