Grid View:
Quickview

Vernis mat Pentart 50 ml

(0)
10,90 Lei

Lac pe baza de apa. Ofera un aspect final mat. Se poate aplica pe orice suprafata (lemn, plastic, metal, carton, polistiren, etc.) Este insolubil dupa uscare. Sensibil la inghet! Cantitate: 50 ml..

Quickview

Vernis mat Pentart 100 ml

(0)
19,90 Lei

Lac pe baza de apa. Ofera un aspect final mat. Se poate aplica pe orice suprafata (lemn, plastic, metal, carton, polistiren, etc.) Este insolubil dupa uscare. Sensibil la inghet! Cantitate: 100 ml..

Quickview

Vernis lucios universal aerosol 400 ml

(0)
47,90 Lei

Spray acrilic pentru protectia lucrarilor hobby. Poate fi folosit pentru interior si exterior. Se usuca f. repede. Nu se ingalbeneste in timp. Creeaza un strat protector, rezistent la apa. Se poate aplica pe diverse suprafete, aranjamente florale, hartie, figurine ipsos, desene in carbune, lemn, fotografii, plastic,ceramica piatra. Ofera protec..

Stoc epuizat
Quickview

Vernis lucios Pentart 50 ml

(0)
11,90 Lei

Lac pe baza de apa.Cantitate: 50 ml Ofera un aspect final lucios. Se poate aplica pe orice suprafata (lemn, plastic, metal, carton, polistiren, etc.) Este insolubil dupa uscare. Sensibil la inghet!..

Stoc epuizat
Quickview

Vernis lucios Pentart 230 ml

(0)
42,90 Lei

Lac pe baza de apa. Cantitate: 230 mlAspect final lucios.Se poate aplica pe orice suprafata (lemn, plastic, metal, carton, polistiren, etc.) Este insolubil dupa uscare. Sensibil la inghet!..

Stoc epuizat
Quickview

Vernis lucios Pentart 100 ml

(0)
19,90 Lei

Lac pe baza de apa. Cantitate: 100 mlOfera un aspect final lucios. Se poate aplica pe orice suprafata (lemn, plastic, metal, carton, polistiren, etc.) Este insolubil dupa uscare. Sensibil la inghet!..

Quickview

Vernis lucios pe baza de solvent 50 ml

(0)
24,90 Lei

Lac pe baza de solvent alcool. Ofera un aspect final lucios. Se poate aplica pe orice suprafata (lemn, plastic, metal, carton, polistiren, etc.) Este insolubil dupa uscare. Sensibil la inghet! Cantitate: 50 ml..

Quickview

Vernis lucios pe baza de solvent 100 ml

(0)
44,90 Lei

Lac pe baza de solvent alcool.Cantitate: 100 ml Ofera un aspect final lucios. Se poate aplica pe orice suprafata (lemn, plastic, metal, carton, polistiren, etc.) Este insolubil dupa uscare. Sensibil la inghet!..

Stoc epuizat
Quickview

Vernis aerosol satinat 400 ml

(0)
47,90 Lei

Protejează operele de artă de lumină și praf, astfel încât finisajul să nu fie alterat și să ofere un rezultat satinat. Aplicare usoara Cantitate: 400 ml..

Quickview

Vernis acrilic lucios 80 ml

(0)
19,90 Lei

Lac pe baza de apa. Cantitate: 80 mlOfera un aspect final lucios. Se poate aplica pe orice suprafata (lemn, plastic, metal, carton, polistiren, etc.) Este insolubil dupa uscare. Sensibil la inghet!..

Quickview

Spray acrilic lucios 150 ml

(0)
34,90 Lei

Spray acrilic lucios pe baza de apa care dupa uscare devine transparenta.  Protejeaza lucrarile pictate in ulei si acrilic; ofera stralucire culorilor. Formeaza o pelicula omogena ce protejaza impotriva agentilor externi (lumina, vant,praf) Disponibil la 150 ml..

Quickview

Pouring glaze 100 ml

(0)
37,90 Lei

Lac pe baza de apa.Se aplica cu pensula sau prin turnare, pe suprafata decorata.Turnat in mai multe straturi, se obtine un efect de glazura.Cantitate: 100 ml..

Quickview

Ecolac 100 ml

(0)
10,90 Lei

Eco lac pe baza de apa recomandat pentru lemn, carton, hartie, lut. Stratul obtinut este rezistent la uzura, apa si agenti economici. Nu se aplica pe metal. Timp de uscare: 1-2 ore. A se evita contactul cu ochii si pielea. Nu se aplica la temperaturi mai mici de +5 grade C. Depozitarea se face in spatii inchise la temperaturi intre 5-25 grade C.Cur..

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)