Grid View:
Quickview

Adeziv pentru textile 120 ml

(0)
20,90Lei

Mediu special folosit pentru a fixa aplicatii decorative pe materiale textile.Se utilizeaza pe bumbac.Se curata usor cu apa si sapun. Non toxic.Cantitate: 120 ml..

Quickview

Gutta neagra pentru Textil Marabu

(0)
27,00Lei

Gutta neagra este un produs pe baza de apa, folosita in pictura pe matase naturala. Datorita fluiditatii sale, poate fi folosita, asemenea unui lichid de mascare, pentru a proteja zone unde nu se doreste patrunderea culorilor in tesatura. Se poate folosi ca si contur pentru a delimita zone de culoare. Se aplica cu pensula sau cu dozator. Dupa ..

Quickview

Gutta transparenta pentru Textil Marabu

(0)
27,00Lei

Gutta transparenta este un produs pe baza de apa, folosita in pictura pe matase naturala. Datorita fluiditatii sale, poate fi folosita, asemenea unui lichid de mascare, pentru a proteja zone unde nu se doreste patrunderea culorilor in tesatura. Se poate folosi ca si contur pentru a delimita zone de culoare. Se aplica cu pensula sau cu dozator...

Stoc epuizat
Quickview

Liner de Contur Marabu

(0)
19,90Lei

Linerul de contur este o pasta densa si elastica care se usuca in relief. Este compatibila cu orice suprafata, inclusiv materiale textile. Timp de uscare: 3 - 6 ore. recipientul este prevazut cu aplicator. Este disponibil in trei variante: Metallic : aspect lucios, metalizat Glitter: culoarea este data de catre glitterul din compozitie ..

Quickview

Pastă contur pentru mătase Marabu

(0)
19,90Lei

MARABU Pastă contur pentru mătase. Pe bază de apă. Poate fi combinată cu Marabu-Silk sau Silk Color. Pentru imprimarea cu șabloane și pictarea contururilor. Fixare: Setați fierul de călcat pe temperatura pentru bumbac și călcați timp de 2-3 minute pe partea din spate sau pe hârtie de copt, printr-un cearceaf subțire, mișcând fierul în mod constant...

Quickview

Vopsea pentru Piele

(0)
24,90Lei

Vopselele pentru piele sunt produse speciale pentru pictarea textilelor din piele ecologică sau naturală. Sunt rezistente la umiditate cât şi la forţele mecanice. Se aplică cu pensula sau cu un burete şi se lasă la uscat aprox. 24 ore.  Cantitate: 20ml Preţul se referă la un flacon.Dierite culori..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)