Grid View:
Quickview

Vopsea pentru ceramica si sticla

(0)
12,90 Lei

Vopsea pentru ceramica si sticla.Se fixeaza in timp de 35 minute la o temperatura de 150 de grade.Cantitate: 45 ml..

Quickview

Sun Glass Deco - Caine si Bufnita

(0)
29,90 Lei

Sun Glass Deco - Caine si BufnitaPuneti culorile pe formele de sticla si le lasati la uscare timp de 8 ore.Ele devin astfel accesoriul tau facut de tine.Dimensiune:  caine    11 x 10 cm                       bufnita  12.5 x 10 cm..

Quickview

Set Window colours

(0)
84,90 Lei

Window Colours sunt culori speciale pentru sticla. Aceste culori cu consistenta gelului se aplica direct din suportul tip creion pe o suprafata de sticla curata (gean, pahare, obiecte decorative). Culoarea trebuie aplicata în strat gros ca dupa urcare ea sa se desprinda asemenea unei pelicule cauciucate. Modelele create pot fi dezlipite şi aplicate..

Quickview

Set Adeziv de Contur si Folie

(0)
9,50 Lei

Acest set contine un adexiv de contur, o folie de transfer aurie si 2 folii de transfer argintii. Adezivul se poate aplica pe sticla, faianta, lemn, plastic, carton, etc. Aplicati adezivul direct din tub in strat gros si lasati sa actioneze timp de 15-30 minute. Aplicati folia de transfer peste acesta cu partea mata in jos, apasati bine si indepart..

Quickview

Lac adeziv decupaj pentru ceramica Pentart - 100 ml

(0)
17,90 Lei

Lac adeziv decupaj pentru ceramica.Cantitate: 100 mlAdeziv si lac in acelasi timp, pe baza de apa, pentru hartie decupaj, servetele si hartie de orez.Se aplica usor pe suprafata ceramica.Se fixeaza in cuptor timp de 5 minute la temperatura de 140 grade.A se feri de inghet. ..

Quickview

Culori pentru sticla si ceramica

(0)
19,00 Lei

Aceste culori pot fi folosite pe sticla, ceramica, portelan sau orice tip de suprafata neteda. Culorile Glass & Tile aplicate pe obiecte care vor fi spalate la masina de spalat vase, necesita coacerea intr-un cuptor traditional, la 150 grade C, pentru aproximativ 30 min. Daca sunt folosite pe obiecte de decoratiuni interioare, coacere..

Quickview

Culori contur - Pentart

(0)
17,90 Lei

Culori de contur universale, dense, pe baza de apa, ce pot fi folosite pe orice suprafata pentru conturarea si scoaterea in evidenta a modelelor sau realizarea unor motive 3D. Dispun de un varf subtire care permite trasarea liniilor fine si precise Se preteaza foarte bine si la ornamentarea sticlei. De asemenea, aceste culori de contur sunt..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)