Grid View:
Quickview

Vopsea pentru vitraliu

(0)
17,90 Lei

Vopsea pentru vitraliu..

Quickview

Vopsea pentru portelan Pebeo

(0)
29,90 Lei

Vopsea pentru portelan Pebeo.Cantitate: 45 mlVopsea de baza de apa.Se pot amesteca intre ele.Se lasa la uscat 24 ore, apoi se pun la coacere pentru fixarea vopselei timp de 35 minute, la o temperatura de 150 grade Celsius.Se aplica cu pensula sau burete.Puteti aplica aceasta vopsea pe ceramica, portelan, argila, sticla, metal...

Quickview

Vopsea pentru ceramica si sticla

(0)
13,90 Lei

Vopsea pentru ceramica si sticla.Se fixeaza in timp de 35 minute la o temperatura de 150 de grade.Cantitate: 45 ml..

Quickview

Set Adeziv de Contur si Folie

(0)
9,50 Lei

Acest set contine un adexiv de contur, o folie de transfer aurie si 2 folii de transfer argintii. Adezivul se poate aplica pe sticla, faianta, lemn, plastic, carton, etc. Aplicati adezivul direct din tub in strat gros si lasati sa actioneze timp de 15-30 minute. Aplicati folia de transfer peste acesta cu partea mata in jos, apasati bine si indepart..

Quickview

Lac adeziv decupaj pentru ceramica Pentart - 50 ml

(0)
11,90 Lei

Lac adeziv decupaj pentru ceramica.Cantitate: 50 mlAdeziv si lac in acelasi timp, pe baza de apa, pentru hartie decupaj, servetele si hartie de orez.Se aplica usor pe suprafata ceramica.Se fixeaza in cuptor timp de 5 minute la temperatura de 140 grade.A se feri de inghet. ..

Stoc epuizat
Quickview

Lac adeziv decupaj pentru ceramica Pentart - 100 ml

(0)
17,90 Lei

Lac adeziv decupaj pentru ceramica.Cantitate: 100 mlAdeziv si lac in acelasi timp, pe baza de apa, pentru hartie decupaj, servetele si hartie de orez.Se aplica usor pe suprafata ceramica.Se fixeaza in cuptor timp de 5 minute la temperatura de 140 grade.A se feri de inghet. ..

Quickview

Culori pentru sticla si ceramica

(0)
19,00 Lei

Aceste culori pot fi folosite pe sticla, ceramica, portelan sau orice tip de suprafata neteda. Culorile Glass & Tile aplicate pe obiecte care vor fi spalate la masina de spalat vase, necesita coacerea intr-un cuptor traditional, la 150 grade C, pentru aproximativ 30 min. Daca sunt folosite pe obiecte de decoratiuni interioare, coacere..

Quickview

Culori contur - Pentart

(0)
18,90 Lei

Culori de contur universale, dense, pe baza de apa, ce pot fi folosite pe orice suprafata pentru conturarea si scoaterea in evidenta a modelelor sau realizarea unor motive 3D. Dispun de un varf subtire care permite trasarea liniilor fine si precise Se preteaza foarte bine si la ornamentarea sticlei. De asemenea, aceste culori de contur sunt..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)