Grid View:
Stoc epuizat
Quickview

Lac transfer foto Pentart 100 ml

(0)
29,90 Lei

Lac transfer foto Pentart.Cantitate: 100 mlProdus pe baza de apa, esential pentru a transfera imagini de pe hartiile de transfer pe orice suport. Mod de utilizare: - intindeti un strat gros pe partea cu imaginea imprimata si asezati cu fata in jos pe suprafata. - apasati pe ea uniform - se usuca timp de 10 min cu uscator de par ..

Quickview

Lac de transfer foto - 250 ml

(0)
33,90 Lei

Lac de transfer fotoCantitate: 250 mlPictează obiectul pe care îl vei transfera cu o culoare deschisă. După ce vopseaua se usucă, aplică Transfer Glue pe partea colorată a imaginii și lipește-l de obiectul tău. Asigurați-vă că adezivul este aplicat în mod egal pe toate părțile hârtiei și că nu există bule de aer. După 2-4 ore, decojește pictura cu ..

Stoc epuizat
Quickview

Gel transfer foto Stamperia 100 ml

(0)
32,90 Lei

Produs pe baza de apa, esential pentru a transfera imagini de pe hartiile de transfer pe orice suport. Mod de utilizare: - intindeti un strat gros pe partea cu imaginea imprimata si asezati cu fata in jos pe suprafata. - apasati pe ea uniform -se usuca timp de 10 min cu uscator de par -frecati cu un burete umed,pana se vede imag..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)