Grid View:
Quickview

Vopsea cu efect de tabla Pentart

(0)
14,90Lei

Culori acrilice cu aspect final mat, special concepute pentru a decora suporturi care ulterior pot fi scrise cu creta dar si efecte frumoase de imbatranire si scorojire - Shabby Chic. Aceste culori se pot aplica pe diverse suprafete: carton, lemn, rigips, gips, plastic, sticla, metal, faianta, etc. Inainte de a fi aplicate pe suport se recomanda tr..

Quickview

Solutie Express Transfer Pentart

(0)
14,90Lei

Se recomanda la transferul imaginilor imprimate cu laser - alb negru sau color - pe lemn natur sau pictat, hartie,carton, foam, panza de pictura si chiar pe materiale textile.  Cu ajutorul unui tampon imbibat in solutie de transfer umezim hartia pe spate apoi cu o spatula / ebosuar din lemn netezim usor suprafata pana ce imaginea este transfe..

Quickview

Set STYLO Foita Metalica 3D

(0)
9,50Lei

Set pentru contururi metalice reliefate. Se aplica adezivul direct din tub, urmarind un contur predesenat. Se lasasa actioneze timp de 15-30 minute dupa care se aplica folia metalica cu partea mata direct peste adeziv. Se apasa cu fermitate si se inlatura imediat.     Contine: 1 x Adeziv 3D 30 ml. 1 x Folie aurie 2 x Folie argin..

Quickview

Pulbere Metalica Pentart

(0)
9,50Lei

Cu pigmentii pulbere cu efect metalizat puteti obtine efecte superbe de stralucire metalica sau iridescenta. Aplicarea acestora este foarte simpla: amestecati pigmentii pulbere cu un liant (material de baza) - (lac lucios, pasta gel, vopsea de sticla, etc.) si aplicati amestecul pe suprafata pe care urmeaza sa o decorati. Efectul special stralucito..

Quickview

Pasta de structura Pentart

(0)
9,90Lei

Pasta de structura are o consistenta densa si o textura poroasa, asemenea tencuielii. Se foloseste pentru realizarea modelelor in relief cu ajutorul sablonului sau pentru decorarea diverselor suprafete. Se poate aplica cu pensula, o spatula de lemn sau cu cutitul de pictura.  Poate fi colorata cu vopsele acrilice  sau pictata dupa uscare...

Quickview

Pasta de Crapare Pentart

(0)
13,90Lei

Pasta de crapare Pentart, pasta cu doua componente, pe baza de apa pentru crearea de crapaturi pe diferite tipuri de suprafate. Mai intai se aplica pe suprafata un strat uniform de grund al pastei de crapare iar dupa uscarea acestuia se aplica pasta de crapare cu ajutorul pensulei, buretelui sau al spatulei. Se poate aplica si prin sablon. In timpu..

Quickview

Pasta cu Efect de Beton

(0)
22,90Lei

Pasta de structura cu aspect final rugos, asemanator betonului sau cimentului. Poate fi folosita pe lemn, carton, sticla, ceramica, polistiren, sau alte materiale naturale.  Se aplica cu pensula, spatula sau buretele pentru a obtine un finisaj mai mult sau mai putin rugos. Se usuca in 30-60 minute, in functie de grosimea stratului aplicat.&n..

Quickview

Pasta Cerata pentru Antichizare Pentart

(0)
17,90Lei

Pasta pe baza de ceara de albine, cu continut de ulei de portocale, care poate fi aplicata pe orice suprafata, careia ii confera o stralucire puternica, metalica. Aplicati pasta cerata cu ajutorul degetelor sau cu o carpa care nu lasa scame, prin miscari circulare, intr-un strat subtire pe suprafata deja tratata sau decorata. Aceasta..

Quickview

Pasta Antichizare Pentart 20 ml

(0)
17,90Lei

Pasta metalizata, densa, pe baza de diluant. Cu ajutorul ei, se poate obtine un efect cu aspect antic, metalizat.  Totodata, pasta de antichizare este un produs esential pentru a scoate in evidenta crapaturile rezultate in urma folosirii lacurilor pentru craparea bicomponenta. Atentie! - Crapaturile se vor vedea evident doar dupa ce se ..

Quickview

Mediu de Crapare Pentart: Classic

(0)
19,90Lei

Mediu de crapare monocomponenet pentru optinerea efectului de crapatruri. Se poate folosi peste culori acrilice, baze tip gesso, alte lacuri sau patine, tehnica servetelului, etc.  Mediu este pe baza de apa. Se aplica intre 2 str. de vopsea acrilica. Capaturile vor avea culoare primului strat de vopsea.Pentru grabirea uscarii ..

Quickview

Lac de Crapare Pentart: Classic 2x50ml

(0)
21,90Lei

Vernis bicomponent pentru optinerea efectului de crapatruri. Se poate folosi peste culori acrilice, baze tip gesso, alte lacuri sau patine, tehnica servetelului, etc.    1 - Se aplica lacul - FAZA 1  2 - Dupa uscare se aplica lacul - FAZA 2 - (atentie! - daca stratul de lac - FAZA 1 - este prea uscat, crapaturile nu vor mai a..

Quickview

Lac de Crapare Pentart: Classic 2x100ml

(0)
29,90Lei

Vernis bicomponent pentru optinerea efectului de crapatruri. Se poate folosi peste culori acrilice, baze tip gesso, alte lacuri sau patine, tehnica servetelului, etc.    1 - Se aplica lacul - FAZA 1  2 - Dupa uscare se aplica lacul - FAZA 2 - (atentie! - daca stratul de lac - FAZA 1 - este prea uscat, crapaturile nu vor mai a..

Quickview

Lac de Crapare Monocomponent Pentart: Classic

(0)
9,90Lei

Vernis monocomponenet  pentru optinerea efectului de crapatruri intre 2 vopsele acrilice Pentru grabirea etapelor se poate folosi feonul.  Atentie! Mediul de crapare produce crapaturi in al doilea strat de vopsea care sa da peste acesta...

Quickview

Lac de Crapare Hobby Fun

(0)
21,90Lei

Lac pentru obtinerea efectului de crapaturi. Se folosescte la anantichizarea obiectelor de lemn, metal, plastic, ceramica sau sticla. Se vopseste obiectul cu o culoare la alegere (acesta va fi culoarea crapaturilor). Dupa uscare, seaplica lacul de crapare si se lasa sa actioneze la aer la aer aprox. 40-60 min. Se aplica o a doua culoare (aceast..

Quickview

Gel Transfer foto Stamperia 100ml

(0)
31,90Lei

Produs pe baza de apa, esential pentru a transfera imagini de pe hartiile de transfer pe orice suport. Mod de utilizare: - intindeti un strat gros pe partea cu imaginea imprimata si asezati cu fata in jos pe suprafata. - apasati pe ea uniform -se usuca timp de 10 min cu uscator de par -frecati cu un burete umed,pana se vede imag..

Quickview

Gel opac

(0)
8,90Lei

Gel pe baza de apa - confera un aspect mat suprafetelor tratate (aplicandul pe sticla obtineti un aspect sablat). Aplicati gelul opac cu pensula sau cu un burete in star subtire pe suprafata (poate fi utilizat si un sablon pentru diferite modele). Pentru o rezistenta foarte buna in timp trebuie sa puneti obiectul decorat in cuptor 30 min. la..

Quickview

Gel de transfer 150 ml

(0)
32,90Lei

Produs pe baza de apa, esential pentru a transfera imagini de pe hartiile de transfer pe orice suport. Mod de utilizare: - Se aplica mediumul in strat subtire (1-2 mm); - se pune hartia (decupata cu aproximativ 5 mm imprejurul motivului ) cu imaginea in jos si se preseaza foarte bine (Atentie! - in timp ce presati hartia nu intrati cu deg..

Quickview

Culori contur - Pentart

(0)
13,90Lei

Culori de contur universale, dense, pe baza de apa, ce pot fi folosite pe orice suprafata pentru conturarea si scoaterea in evidenta a modelelor sau realizarea unor motive 3D. Dispun de un varf subtire care permite trasarea liniilor fine si precise Se preteaza foarte bine si la ornamentarea sticlei. De asemenea, aceste culori de contur sunt..

Quickview

Cerneală pentru Marmorare

(0)
27,90Lei

Cerneala pentru Marmorare este un produs cu care puteţi colora obiecte din sticlă, plastic, metal, lemn, etc. Propietăţiile deosebite ale culorilor în combinaţie cu activatorul vor oferi obiectelor un aspect antic, vibrat, metalic. Cantitate: 25 ml Mod de Folosire: 1. Aplicaţi cu ajutorul unui burete o culoare pe obiectul dorit. Tampona..

Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)