Grid View:
Stoc epuizat
Quickview

Activator Cerneală pentru Marmorare

(0)
25,00Lei

Cerneala pentru Marmorare este un produs cu care puteţi colora obiecte din sticlă, plastic, metal, lemn, etc. Propietăţiile deosebite ale culorilor în combinaţie cu activatorul vor oferi obiectelor un aspect antic, vibrat, metalic. Cantitate: 82 ml Mod de Folosire: 1. Aplicaţi cu ajutorul unui burete o culoare pe obiectul dorit. Tamponaţi uşo..

Quickview

Cerneală pentru Marmorare

(0)
27,90Lei

Cerneala pentru Marmorare este un produs cu care puteţi colora obiecte din sticlă, plastic, metal, lemn, etc. Propietăţiile deosebite ale culorilor în combinaţie cu activatorul vor oferi obiectelor un aspect antic, vibrat, metalic. Cantitate: 25 ml Mod de Folosire: 1. Aplicaţi cu ajutorul unui burete o culoare pe obiectul dorit. Tampona..

Quickview

Gel de Transfer Stamperia

(0)
31,90Lei

Produs pe baza de apa, esential pentru a transfera imagini de pe hartiile de transfer pe orice suport. Mod de utilizare: - Se aplica mediumul in strat subtire (1-2 mm); - se pune hartia (decupata cu aproximativ 5 mm imprejurul motivului ) cu imaginea in jos si se preseaza foarte bine (Atentie! - in timp ce presati hartia nu intrati cu degetele..

Quickview

Gel Opac

(0)
8,90Lei

Gel pe baza de apa - confera un aspect mat suprafetelor tratate (aplicandul pe sticla obtineti un aspect sablat). Aplicati gelul opac cu pensula sau cu un burete in star subtire pe suprafata (poate fi utilizat si un sablon pentru diferite modele).  Pentru o rezistenta foarte buna in timp trebuie sa puneti obiectul decorat in cuptor 30 min...

Quickview

Gel Transfer foto Hobby Line 150ml

(0)
31,90Lei

Produs pe baza de apa, esential pentru a transfera imagini de pe hartiile de transfer pe orice suport. Mod de utilizare: - intindeti un strat gros pe partea cu imaginea imprimata si asezati cu fata in jos pe suprafata. - apasati pe ea uniform -se usuca timp de 10 min cu uscator de par -frecati cu un burete umed,pana se vede imaginea clara..

Quickview

Gel Transfer foto Hobby Line 250ml

(0)
39,90Lei

Produs pe baza de apa, esential pentru a transfera imagini de pe hartiile de transfer pe orice suport. Mod de utilizare: - intindeti un strat gros pe partea cu imaginea imprimata si asezati cu fata in jos pe suprafata. - apasati pe ea uniform -se usuca timp de 10 min cu uscator de par -frecati cu un burete umed,pana se vede imaginea clara..

Quickview

Lac de Crapare Hobby Fun

(0)
21,90Lei

Lac pentru obtinerea efectului de crapaturi. Se folosescte la anantichizarea obiectelor de lemn, metal, plastic, ceramica sau sticla. Se vopseste obiectul cu o culoare la alegere (acesta va fi culoarea crapaturilor). Dupa uscare, seaplica lacul de crapare si se lasa sa actioneze la aer la aer aprox. 40-60 min. Se aplica o a doua culoare (aceast..

Quickview

Lac de Crapare Monocomponent Pentart: Classic

(0)
14,90Lei

Vernis monocomponenet  pentru optinerea efectului de crapatruri intre 2 vopsele acrilice   Pentru grabirea etapelor se poate folosi feonul.  Atentie! Mediul de crapare produce crapaturi in al doilea strat de vopsea care sa da peste acesta..

Quickview

Lac de Crapare Pentart: Classic

(0)
29,90Lei

Vernis bicomponent pentru optinerea efectului de crapatruri. Se poate folosi peste culori acrilice, baze tip gesso, alte lacuri sau patine, tehnica servetelului, etc.    1 - Se aplica lacul - FAZA 1  2 - Dupa uscare se aplica lacul - FAZA 2 - (atentie! - daca stratul de lac - FAZA 1 - este prea uscat, crapaturile nu vor mai a..

Quickview

Lac de Crapare Pentart: Crapaturi Fine

(0)
21,90Lei

Vernis bicomponent pentru optinerea efectului de crapatruri. Se poate folosi peste culori acrilice, baze tip gesso, alte lacuri sau patine, tehnica servetelului, etc.    1 - Se aplica lacul - FAZA 1  2 - Dupa uscare se aplica lacul - FAZA 2 - (atentie! - daca stratul de lac - FAZA 1 - este prea uscat, crapaturile nu vor mai apare..

Quickview

Mediu de Crapare Pentart: Classic

(0)
19,90Lei

Mediu de crapare monocomponenet pentru optinerea efectului de crapatruri. Se poate folosi peste culori acrilice, baze tip gesso, alte lacuri sau patine, tehnica servetelului, etc.  Mediu este pe baza de apa. Se aplica intre 2 str. de vopsea acrilica. Capaturile vor avea culoare primului strat de vopsea.   Pentru grabirea..

Quickview

Mediu Efect Vintage Pentart

(0)
10,90Lei

Un medium extraordinar cu ajutorul caruia se realizeaza suprafete cu efect vechi, shabby ( scorojit). Se poate utiliza pe multe suprafete in special suprafete din lemn. Pentru cei ce decoreaza mobila si vor un rezultat rustic si vechi este ideal.  Se aplica un strat de medium pe suprafata care se doreste a fi decorata iar dupa uscare se aplic..

Quickview

Pasta Antichizare Pentart 20 ml

(0)
14,90Lei

Pasta metalizata, densa, pe baza de diluant. Cu ajutorul ei, se poate obtine un efect cu aspect antic, metalizat.  Totodata, pasta de antichizare este un produs esential pentru a scoate in evidenta crapaturile rezultate in urma folosirii lacurilor pentru craparea bicomponenta. Atentie! - Crapaturile se vor vedea evident doar dupa ce se va ..

Quickview

Pasta Cerata pentru Antichizare Pentart

(0)
17,90Lei

Pasta pe baza de ceara de albine, cu continut de ulei de portocale, care poate fi aplicata pe orice suprafata, careia ii confera o stralucire puternica, metalica. Aplicati pasta cerata cu ajutorul degetelor sau cu o carpa care nu lasa scame, prin miscari circulare, intr-un strat subtire pe suprafata deja tratata sau decorata. Aceasta..

Quickview

Pasta cu Efect de Beton

(0)
22,90Lei

Pasta de structura cu aspect final rugos, asemanator betonului sau cimentului. Poate fi folosita pe lemn, carton, sticla, ceramica, polistiren, sau alte materiale naturale.  Se aplica cu pensula, spatula sau buretele pentru a obtine un finisaj mai mult sau mai putin rugos. Se usuca in 30-60 minute, in functie de grosimea stratului aplicat.&n..

Afişare 1 - 15 din 25 (2 pagini)