Grid View:
Stoc epuizat
Quickview

Activator Cerneală pentru Marmorare

(0)
25,00Lei

Cerneala pentru Marmorare este un produs cu care puteţi colora obiecte din sticlă, plastic, metal, lemn, etc. Propietăţiile deosebite ale culorilor în combinaţie cu activatorul vor oferi obiectelor un aspect antic, vibrat, metalic. Cantitate: 82 ml Mod de Folosire: 1. Aplicaţi cu ajutorul unui burete o culoare pe obiectul dorit. Tamponaţi uşo..

Quickview

Cerneală pentru Marmorare

(0)
27,90Lei

Cerneala pentru Marmorare este un produs cu care puteţi colora obiecte din sticlă, plastic, metal, lemn, etc. Propietăţiile deosebite ale culorilor în combinaţie cu activatorul vor oferi obiectelor un aspect antic, vibrat, metalic. Cantitate: 25 ml Mod de Folosire: 1. Aplicaţi cu ajutorul unui burete o culoare pe obiectul dorit. Tampona..

Quickview

Colorant lichid pe baza de alcool pentru rasina

(0)
7,90Lei

Este un coloranta pe baza de alcool, pentru colorarea rasinii.Cantitate: 10 mlCulori: diverse..

Quickview

Culori de Ceramica Lefranc & Bourgeois

(0)
19,90Lei

  Culorile pentru ceramica de la Lefranc & Bourgeois sunt concepute special pentru suprafete din ceramica, sticla, portelan, lut sau metal. Utilizand aceste culori este posibil chiar si efecul de marmura. Obiectele pictatate cu aceste culori se vor folosi numai in scopuri decorative. Nu este indicat sa fie expuse la surse puternice d..

Quickview

Culori Glass & Tile

(0)
19,00Lei

Aceste culori pot fi folosite pe sticla, ceramica, portelan sau orice tip de suprafata neteda. Culorile Glass & Tile aplicate pe obiecte care vor fi spalate la masina de spalat vase, necesita coacerea intr-un cuptor traditional, la 150 grade C, pentru aproximativ 30 min. Daca sunt folosite pe obiecte de decoratiuni interioare, coacere..

Quickview

Culori Marabu pentru Marmorare

(0)
14,90Lei

Tehnica marmurării este o tehnică decorativă spectaculoasă cu ajutorul căreia puteţi obţine minunate efecte de marmurare pe diverse substraturi. Poate fi aplicată pe ouă, sfere de plastic, sticlă, materiale acrilice, lemn, hârtie sau carton, lumânări, metal sau polistiren. Cerneala pentru tehnica marmurării este disponibilă în recipiente de 15..

Quickview

Gel de Transfer Stamperia

(0)
31,90Lei

Produs pe baza de apa, esential pentru a transfera imagini de pe hartiile de transfer pe orice suport. Mod de utilizare: - Se aplica mediumul in strat subtire (1-2 mm); - se pune hartia (decupata cu aproximativ 5 mm imprejurul motivului ) cu imaginea in jos si se preseaza foarte bine (Atentie! - in timp ce presati hartia nu intrati cu degetele..

Quickview

Gel Opac

(0)
8,90Lei

Gel pe baza de apa - confera un aspect mat suprafetelor tratate (aplicandul pe sticla obtineti un aspect sablat). Aplicati gelul opac cu pensula sau cu un burete in star subtire pe suprafata (poate fi utilizat si un sablon pentru diferite modele).  Pentru o rezistenta foarte buna in timp trebuie sa puneti obiectul decorat in cuptor 30 min...

Quickview

Gel Transfer foto Stamperia 100ml

(0)
31,90Lei

Produs pe baza de apa, esential pentru a transfera imagini de pe hartiile de transfer pe orice suport. Mod de utilizare: - intindeti un strat gros pe partea cu imaginea imprimata si asezati cu fata in jos pe suprafata. - apasati pe ea uniform -se usuca timp de 10 min cu uscator de par -frecati cu un burete umed,pana se vede imag..

Quickview

Lac adeziv pentru tehnica decupajului 120 ml

(0)
15,90Lei

Adezivul pe baza de apa pentru tehnica servetelui se potriveste tuturor suprafetelor, inclusiv celor deschise la culoare. Pentru indepartarea lui, se spala cu apa si sapun, cat este inca ud. Cantitate: 120 ml..

Quickview

Lac adeziv pentru tehnica decupajului 70 ml

(0)
10,90Lei

Adezivul pe baza de apa pentru tehnica servetelui se potriveste tuturor suprafetelor, inclusiv celor deschise la culoare. Pentru indepartarea lui, se spala cu apa si sapun, cat este inca ud. Cantitate: 70 ml..

Quickview

Lac de Crapare Pentart: Crapaturi Fine

(0)
21,90Lei

Vernis bicomponent pentru optinerea efectului de crapatruri. Se poate folosi peste culori acrilice, baze tip gesso, alte lacuri sau patine, tehnica servetelului, etc.    1 - Se aplica lacul - FAZA 1  2 - Dupa uscare se aplica lacul - FAZA 2 - (atentie! - daca stratul de lac - FAZA 1 - este prea uscat, crapaturile nu vor mai apare..

Stoc epuizat
Quickview

Lac pentru Mozaic

(0)
19,50Lei

Lacul pentru mozaic este ultimul strat de finisaj ce se aplică peste culorile de mozaic sau peste mozaicul de sticlă, plastic ori granit. Oferă strălucire şi protejază suprafeţele. Cantitate: 100 ml...

Quickview

Lazura mahon 100 ml

(0)
7,90Lei

Lazura pe baza de apa pentru protectia si colorarea lemnului, pentru interior si exterior. Produsul este cu uscare rapida. Nu are miros. Lemnul se coloreaza usor transparent. Aplicarea lazurii evidentiaza frumos structura lemnului. De asemenea, lemnul va fi protejat, dupa aplicarea lazurii, de carii, ciuperci,mucegai, etc. Se aplica la cel put..

Stoc epuizat
Quickview

Liner de Contur Marabu

(0)
19,90Lei

Linerul de contur este o pasta densa si elastica care se usuca in relief. Este compatibila cu orice suprafata, inclusiv materiale textile. Timp de uscare: 3 - 6 ore. recipientul este prevazut cu aplicator. Este disponibil in trei variante: Metallic : aspect lucios, metalizat Glitter: culoarea este data de catre glitterul din compozitie ..

Afişare 1 - 15 din 49 (4 pagini)