Grid View:
Quickview

Margele Faţetate 4x6 mm

(0)
2,50Lei

Margele de sticlă faţetate. Se folosesc la confecţionarea de bijuterii şi accesorii de podoabă. Preţul se referă la un pachet cu 6 buc. Dimensiuni: 4 x 6 mm...

Quickview

Margele Faţetate 7x10 mm

(0)
2,50Lei

Margele de sticlă faţetate. Se folosesc la confecţionarea de bijuterii şi accesorii de podoabă. Preţul se referă la un pachet cu 4 buc. Dimensiuni: 7 x 10 mm...

Stoc epuizat
Quickview

Margele Neon

(0)
11,00Lei

Margele de sticlă în culori neon. Se folosesc la confecționarea de bijuterii și accesorii de podoabă. Pretul se referă la un set cu 40 mărgele. Dimensiuni: 5.5 mm..

Quickview

Perle adezive

(0)
17,90Lei

Perle adezive. ..

Stoc epuizat
Quickview

Perle de Cultura

(0)
2,50Lei

Perle de cultură naturale. Se folosesc la confectionarea de bijuterii și obiecte de podoabă. Prețul se referă la un pachet cu 6 buc. Dimensiune perlă: aprox. 1 cm..

Quickview

Set Flori de Acril

(0)
2,90Lei

Flori de acril tip mărgele pentru confecţionarea bijuteriilor, ghirlandelor şi altor decoraţiuni. Sunt prevăzute cu un orificiu transversal de 1mm diametru pentru a permite înşirarea lor pe fir. Dimensiuni: 20mm Preţul se referă la un pachet cu 10 buc...

Stoc epuizat
Quickview

Set Margele Acril Stele

(0)
3,50Lei

Setul de margele contine 10 gr. margele in forma de steluta cu dimensiuni de 1 si 2 cm...

Quickview

Set margele Sticla asortate mov

(0)
42,00Lei

Setul  contine  margele  de dif. marimi si structuri pe nuante de mov si  inchizatori aurii si argintii, tortite cercei  si o rola de fir nylon pentru insirat margele. Cu acest set puteti confectiona cercei,  coliere si bratari ce vor deveni minunate accesorii de podoaba!..

Quickview

Set Margele tip Perle Sticla asortate albastru deschis

(0)
59,90Lei

Setul  contine  margele  de dif. marimi si structuri pe nuante de albastru si  inchizatori aurii si argintii, tortite cercei  si o rola de fir nylon pentru insirat margele. Cu acest set puteti confectiona cercei,  coliere si bratari ce vor deveni minunate accesorii de podoaba!..

Quickview

Set Margele tip Perle Sticla asortate albastru inchis

(0)
59,90Lei

Setul  contine  margele  de dif. marimi si forme , 18 modele si 4 culori . Cu acest set puteti confectiona cercei,  coliere si bratari ce vor deveni minunate accesorii de podoaba!..

Quickview

Set Margele tip Perle Sticla asortate rosu

(0)
59,90Lei

Setul  contine  margele  de dif. marimi si structuri pe nuante de rosu si  inchizatori aurii si argintii, tortite cercei  si o rola de fir nylon pentru insirat margele. Cu acest set puteti confectiona cercei,  coliere si bratari ce vor deveni minunate accesorii de podoaba!..

Quickview

Set Margele tip Perle Sticla asortate verde

(0)
59,90Lei

Setul  contine  margele  de dif. marimi si structuri pe nuante de verde si  inchizatori aurii si argintii, tortite cercei  si o rola de fir nylon pentru insirat margele. Cu acest set puteti confectiona cercei,  coliere si bratari ce vor deveni minunate accesorii de podoaba!..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)