Grid View:
Quickview

Schlagmetall - imitatie foita de cupru 2

(0)
27,90 Lei

Schlagmetallul este un înlocuitor ideal al foiței de aur, cupru sau argint.Dimensiuni: 16 x 16 cmGrosime: 0.3 microniCantitate; 25 bucPoate fi folosit la decorarea parțială sau totală a diverselor obiecte. Datorită maleabilității sale, se aplică perfect chiar și  pe cele mai fine detalii. Atenție! Se recomandă ca adeziv mixtionul de 15 sau..

Quickview

Schlagmetall - imitatie foita de cupru

(0)
49,90 Lei

Schlagmetallul este un înlocuitor ideal al foiței de aur, cupru sau argint.Dimensiuni: 16 x 16 cmGrosime: 0.3 microniCantitate; 100 bucPoate fi folosit la decorarea parțială sau totală a diverselor obiecte. Datorită maleabilității sale, se aplică perfect chiar și  pe cele mai fine detalii. Atenție! Se recomandă ca adeziv mixtionul de 15 sa..

Stoc epuizat
Quickview

Schlagmetall - Imitatie foita de aur

(0)
49,90 Lei

Schlagmetallul este un înlocuitor ideal al foiței de aur, cupru sau argintDimensiuni: 16 x 16 cmGrosime: 0.3 microniCantitate: 100 bucPoate fi folosit la decorarea parțială sau totală a diverselor obiecte. Datorită maleabilității sale, se aplică perfect chiar și  pe cele mai fine detalii. Atenție! Se recomandă ca adeziv mixtionul de 15 sau..

Quickview

Schlagmetall - imitatie foita de argint

(0)
41,90 Lei

Schlagmetalull este un înlocuitor ideal al foiței de aur, cupru sau argint.Dimensiuni: 16 x 16 cmGrosime: 0.3 microniCantitate: 100 buc Poate fi folosit la decorarea parțială sau totală a diverselor obiecte. Datorită maleabilității sale, se aplică perfect chiar și  pe cele mai fine detalii. Atenție! Se recomandă ca adeziv mixtionul de 15 s..

Quickview

Schlagmetall - imitatie foita de argint

(0)
27,90 Lei

Schlagmetallul este un înlocuitor ideal al foiței de aur, cupru sau argint.Dimensiuni: 14 x 14 cmGrosime: 0.3 microniCantitate; 25 bucPoate fi folosit la decorarea parțială sau totală a diverselor obiecte. Datorită maleabilității sale, se aplică perfect chiar și  pe cele mai fine detalii. Atenție! Se recomandă ca adeziv mixtionul de 15 sau..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)