Grid View:
Quickview

Sherlac fulgi 100 gr

(0)
29,90Lei

Fulgii sherlac sunt rasini naturale, ce functioneaza ca un bun izolant natural, ce formeaza o pelicula foarte rezistenta la umezeala si factori externi. Aplicata peste foita de Schlagmetal, formeaza o pelicula rubinie, protectiva, ce impiedica oxidarea foitei. Proportia in care se amesteca fulgii de sherlac cu alcool etilic 99 gr, este de 100 gr fu..

Quickview

Spray acrilic lucios 150ml

(0)
33,90Lei

Spray acrilic lucios pe baza de apa care dupa uscare devine transparenta.  Protejeaza lucrarile pictate in ulei si acrilic; ofera stralucire culorilor. Formeaza o pelicula omogena ce protejaza impotriva agentilor externi (lumina, vant,praf) Disponibil la 150 ml..

Quickview

Vernis Aerosol Fixativ pentru Creion, Carbune si Pastel

(0)
52,90Lei

Vernis fixativ incolor pentru fixarea si protejarea desenelor in creion, carbune sau pastel. Utilizati acest vernis cu masura deoarece, aplicat in exces, poate modifica tonurile culorilor. Pulverizati de la o distanta de aproximativ 50 cm. de desen cu treceri rapide. Vernisati desenele intr-o incapere bine aerisita. La final intoarceti flaconul si ..

In Stoc
Quickview

Vernis aerosol lucios acrilic

(0)
64,90Lei

Vernis aerosol lucios si transparent, ce produce o pelicula protectiva foarte rezistenta, inclusiv la factorii de mediu, umezeala, praf, grasime cat si impotriva razelor UV. Recomandat pentru orice tip de lucrare realizata acrilic. Pentru o protectie optima, aplicati acest vernis in mai multe straturi succesive. Aplicati acest vernis de la ..

Quickview

VERNIS DAMAR 75ML

(0)
33,90Lei

Vernisul Damar este un vernis traditional, fabricat din rasini naturale. Proprietatea sa principala constand in capacitatea de a se usca intr-un film protectiv foarte lucios si rezistent. Vernisul damar are culoarea fanului si in timp se poate ingalbeni usor. Se obtine prin dizolvarea rasinii damar in terebentina si alcool in proportie de 40%..

Quickview

Vernis efect crapaturi 250 ml

(0)
49,00Lei

Pentru obtinerea efectului de crapaturi, aplicati mai intai un strat de vernis pentru invechire. Asteptati pana ce acest strat se usuca, astfel incat sa fie lipicios, dar sa nu se ia pe mana la atingere. Aplicati un strat consistent de vernis pentru crapaturi. Pentru obtinerea unor crapaturi de dimensiuni mai mari, folositi un pistol cu aer cald. D..

Quickview

Vernis Fixativ pentru Grafit si Carbune

(0)
29,00Lei

Fixativ lichid, de culoarea fanului, destinat fixarii lucrarilor realizate in creion sau carbune. Acest fixativ are rolul de a spori aderenta pulberilor de carbune si creion la suprafata de desenat, fara a le altera culoarea. Protejeaza lucrarea de factorii externi, marindu-i astfel viata. Se aplica prin pulverizare, la o distanta de 30 cm. Se po..

Quickview

Vernis Lucios Aerosol

(0)
56,90Lei

Vernis incolor pe baza de solventi foarte rezistent utilizat pentru vernisarea picturilor in culori ulei sau acrilice complet uscate. Pentru o protectie optima aplicati acest vernis in mai multe straturi succesive. Aplicati acest vernis de la aproximativ 30 cm de pictura cu treceri rapide. Vernisati intr-o incapere bine aerisita. La final intoarcet..

Quickview

Vernis Lucios pe baza de apa pentru Pictura in Acrilic si Ulei

(0)
35,90Lei

Vernisul lucios acrilic este o opaca, pe baza de apa care dupa uscare devine transparenta.  Protejeaza lucrarile pictate in ulei si acrilic;ofera stralucire culorilor Formeaza o pelicula omogenace protejaza impotriva agentilor externi(lumina, vant praf)   Disponibil la 75 ml..

Quickview

Vernis Lucios pentru Pictura in Tempera

(0)
32,90Lei

Vernisul tempera se aplica cu ajutorul unei pensule late cu par moale peste picturile foarte bine uscate, pictate in culori tempera. Culorile tempera sunt opace, dar aplicand un strat protectiv de vernis tempera, aspectul picturii va capata un luciu intens. Se usuca formand un strat compact foarte lucios si rezistent impotriva factorilor de mediu ..

Quickview

Vernis Lucios pentru Pictura in Ulei

(0)
35,90Lei

Vernisul final lucios confera o protectie deosebita lucrarilor realizate in ulei in ceea ce priveste rezistenta la factorii de mediu (praf, grasime, vapori si fum) si expunerea la raze ultraviolete. Vernisul final lucios nu se ingalbeneste si nu altereaza tonurile culorilor. Aspectul vernisului final lucios este clar, non-acid, iar prin uscarea sa..

Quickview

Vernis Lucios pentru Pictura pe Baza de Apa

(0)
32,90Lei

Vernis final acrilic laptos ce formeaza un strat protectiv mat. Contine un agent special de ingrosare ce asigura o buna fluiditate la aplicare. Reduce usor intensitatea culorilor dar protejeaza lucrarea de factorii externi. Nu are un miros neplacut de solvent caracteristic vernisurilor clasice. Vernisul final acrilic mat este universal putand fi f..

Quickview

Vernis lucios universal aerosol 400ml

(0)
39,90Lei

Spray acrilic pentru protectia lucrarilor hobby. Poate fi folosit pentru interior si exterior. Se usuca f. repede. Nu se ingalbeneste in timp. Creeaza un strat protector, rezistent la apa. Se poate aplica pe diverse suprafete, aranjamente florale, hartie, figurine ipsos, desene in carbune, lemn, fotografii, plastic,ceramica piatra. Ofera protecti..

Quickview

Vernis Mat Aerosol

(0)
54,90Lei

  Vernis spray final opac incolor cu miros clasic de solvent ce genereaza un film opac foarte rezistent ce protejeaza pictura impotriva agentilor atmosferici. In particular filtrul UV din continutul acestui vernis protejeaza pictura impotriva degradarii naturale datorata actiunii razelor solare. Acest vernis poate fi folosit pentru proteja..

Quickview

Vernis Mat pentru Pictura in Ulei

(0)
33,90Lei

Vernisul final mat Maimeri are la baza rasini acrilice si silicati (ce confera efectul mat). Dupa evaporarea solventului vernisul formeaza un strat dur, opac si omogen; un film ce este foarte protectiv impotriva actiunilor destructive ale factorilor externi. Pentru ca silica se precipita pe fundul recipientului produsul trebuie agitat energic inai..

Afişare 1 - 15 din 21 (2 pagini)