Grid View:
Quickview

CULORI TEMPERA 10BUC

(0)
27,90Lei

Vopsele tempera sunt destinate in special lectiilor de arta in scoli. Calitatea lor este ridicata, sunt groase, miscibile si diluabile in apa. Vopseaua se usuca rapid si poate fi lichidata dupa uscare cu apa. Baza de pigmenti maruntiti fin, amestecati cu o emulsie de ulei si liant adecvat.  Setul contine 10 tuburi...

Quickview

Culori tempera 350 ml

(0)
29,90Lei

Sunt culori de apa si se pot amesteca intre ele, pentru a obtine noi tonuri. Nu se amesteca cu ulei sau solventi organici. Se pot aplica cu pensula sau pistol. Se pot aplica pe lemn, hartie sau perete, in cazul zugravelilor interioare. A se agita inainte de utilizare.Cantitate: 350 ml..

Quickview

Culori tempera 50 ml

(0)
16,90Lei

Sunt culori de apa si se pot amesteca intre ele, pentru a obtine noi tonuri. Nu se amesteca cu ulei sau solventi organici. Se pot aplica cu pensula sau pistol. Se pot aplica pe lemn, hartie sau perete, in cazul zugravelilor interioare. A se agita inainte de utilizare.Cantitate: 50 ml..

Quickview

CULORI TEMPERA 6BUC

(0)
14,90Lei

Vopsele tempera sunt destinate in special lectiilor de arta in scoli. Calitatea lor este ridicata, sunt groase, miscibile si diluabile in apa. Vopseaua se usuca rapid si poate fi lichidata dupa uscare cu apa. Baza de pigmenti maruntiti fin, amestecati cu o emulsie de ulei si liant adecvat.  Setul contine 6 tuburi...

Quickview

Culori Tempera Koh-I-Noor

(0)
16,90Lei

Aceasta gama de culori reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa picteze in tempera.  Aspectul final al acestor culori este unul satinat cand se folosesc in amestec cu galbenus de ou sau pot avea un aspect final mat cand se amesteca cu apa. Pot fi aplicate pe suporturi cu grad mare de absorbtie (hartie, carton, lemn, panza, tencui..

Quickview

Guasa 1000 ml

(0)
29,90Lei

Redimix guasa - poate fi folosita concentrata sau diluata cu apa.Guasa contine guma arabica. Este puternica, culori stralucitoare.Cantitate: 1000 ml..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)