Grid View:
Quickview

Set plastilina 6 buc

(0)
6,50 Lei

Set plastilina modelaj.Pentru intarire lasati sa se usuce 2-3 zile.Dupa uscare poate fi pictatat cu culori acrilice, guasa, vopsea mata sau cu vernis pentru sticla.Nu pateaza mainile.Setul contine 6 bucati de plastilina. ..

Quickview

Set plastilina 10 buc

(0)
8,90 Lei

Set plastilina antibacteriana.Este tratata cu 2 fenoxietanol, care impiedica raspandirea bacteriilor pe suprafata sa.Depozitati la temperatuti intre +5 si +25 grade Celsius. Setul contine 10 bucati de plastilna. ..

Quickview

Rasina epoxidica bicomponenta

(0)
49,90 Lei

 Rasina epoxidica bicomponenta, transparenta cristal, ideala pentru turnarea / crearea bijuteriilor. Se toarna atat in matrite flexibile cat si pe suprafete tari, curate si uscate. Se poate folosi ca atare, sau se pot adauga elemente decorative precum nisip, glitter, pigmenti sau vopsele acrilice.Raport de amestec 2:1 (doua part..

Quickview

Pulbere ceramica 1Kg

(0)
21,90 Lei

Ipsos sub forma de pulbere alba foarte fina pentru turnat in matrite, cu uscare rapida. Obtii obiecte din ceramica compacte, rezistente, netede, si fine la atingere, pe care le poti decora cu acrilice, tempera, markere, spray, glitter, hartie servetel sau alte materiale decorative.  Se amesteca cu apa si se intareste la aer, nu necesit..

Quickview

Pasta modelatoare KERA plast - Teracota

(0)
17,50 Lei

Pasta modelatoare KERA plast se prezintă sub forma unui lut alb, umed şi uşor de modelat. Are o consistenţă mai rigidă decât plastilina dar mai fină decât lutul. Nu pătează pielea şi nu dă reacţii alergice. Poate fi înmuiată cu apă cât timp este umedă. Pasta se usucă încet la contactul cu aerul, timpul de uscare diferă în funcţie de cantitatea folo..

Quickview

Pasta modelatoare cu uscare la aer KERA PLAST

(0)
17,50 Lei

Pasta modelatoare KERA plast se prezintă sub forma unui lut alb, umed şi uşor de modelat.Cantitate: 300 si 1000 gr Are o consistenţă mai rigidă decât plastilina dar mai fină decât lutul. Nu pătează pielea şi nu dă reacţii alergice. Poate fi înmuiată cu apă cât timp este umedă. Pasta se usucă încet la contactul cu aerul, timpul de uscare diferă în f..

Stoc epuizat
Quickview

Pasta modelatoare cu uscare la aer DAS

(0)
22,90 Lei

Pasta modelatoare DAS se prezintă sub forma unui lut alb, umed şi uşor de modelat. Are o consistenţă mai rigidă decât plastilina dar mai fină decât lutul. Nu pătează pielea şi nu dă reacţii alergice. Poate fi înmuiată cu apă cât timp este umedă sau poate fi dizolvată în apă pentru apretarea materialelor textile. Pasta se usucă încet la contactul cu..

Quickview

Fiber paste Pentart 150 ml

(0)
22,90 Lei

Pasta pe baza de apa, cu o structura de fibre, usor de modelat, nedeformabila.Ideala pentru decoratiuni cu efecte speciale.Dupa uscare, suprafata pastei ramane absorbanta, de aceea, este ideala pentru pictarea in tehnica acuarela.Cantitate: 150 ml..

Quickview

Fasa ipsos pentru mulaje

(0)
10,90 Lei

Fasa textila cu ipsos pentru mulaje. Ideala pentru mulaje fidele ale diferitelor parti ale corpului, precum maini, picioare, fata, bust, abdomen. Se poate folosi si in alte scopuri creative.   Taiati fasa in bucati usor de tinut in mana. Tinand de ambele capete, scufundati bucata de fasa in apa timp de 2-3 secunde. Aplicati succesiv, s..

Quickview

Argila pentru modelaj 2 kg

(0)
12,90 Lei

Lutul impachetat este usor de modelat, dupa, uscare se poate vopsi si glazura. Resturile nefolosite impachetate ermetic au termen de valabilitate nelimitat. Se indeparteaza de pe mana prin spalare cu apa. Arderea se face in cuptor (cuptor ceramic). Temperatura maxima 1050 de grade.  Cantitate: 2000 gr (2kg)..

Quickview

Argila pentru modelaj 10 kg

(0)
39,90 Lei

Lutul impachetat este usor de modelat, dupa, uscare se poate vopsi si glazura. Resturile nefolosite impachetate ermetic au termen de valabilitate nelimitat. Se indeparteaza de pe mana prin spalare cu apa. Arderea se face in cuptor (cuptor ceramic). Temperatura maxima 1050 de grade.  Cantitate: 10 kg..

Quickview

Aditiv pentru eliminarea bulelor de aer din rasina 100 ml

(0)
10,90 Lei

Solutie pentru scoaterea bulelor de aer din rasina epoxidica, este un produs obtinut din amestecul unor solventi organici, ajutand la inlaturarea bulelor de aer din rasina epoxidica, imbunatatind nivelarea si netezirea, fara a-i modifica proprietatile.Instructiuni de utilizare: Aditivul se introduce intr-un ambalaj cu sistem de pulverizare si ..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)