Warning: Division by zero in /home2/servici2/storage/modification/catalog/controller/extension/module/so_listing_tabs.php on line 746 Pasta modelatoare
Grid View:
Quickview

Argila pentru modelaj 10 kg

(0)
33,90Lei

Lutul impachetat este usor de modelat, dupa, uscare se poate vopsi si glazura. Resturile nefolosite impachetate ermetic au termen de valabilitate nelimitat. Se indeparteaza de pe mana prin spalare cu apa. Arderea se face in cuptor (cuptor ceramic). Temperatura maxima 1050 de grade.  Cantitate: 10 kg..

Quickview

Argila pentru modelaj 2kg

(0)
10,90Lei

Lutul impachetat este usor de modelat, dupa, uscare se poate vopsi si glazura. Resturile nefolosite impachetate ermetic au termen de valabilitate nelimitat. Se indeparteaza de pe mana prin spalare cu apa. Arderea se face in cuptor (cuptor ceramic). Temperatura maxima 1050 de grade.  Cantitate: 2000 gr (2kg)..

Quickview

Ceara pentru sigiliu 4 buc

(0)
32,90Lei

Ceara sintica pentru sigiliu. Dimensiune: 13.5 x 1 cmAmbalaj: 4 buc/pachetDiverse culori..

Quickview

Fasa de Ipsos pentru Mulaje

(0)
10,90Lei

Fasa textila cu ipsos pentru mulaje. Ideala pentru mulaje fidele ale diferitelor parti ale corpului, precum maini, picioare, fata, bust, abdomen. Se poate folosi si in alte scopuri creative.   Taiati fasa in bucati usor de tinut in mana. Tinand de ambele capete, scufundati bucata de fasa in apa timp de 2-3 secunde. Aplicati succesiv, s..

Quickview

Pasta modelatoare cu uscare la aer DAS

(0)
15,90Lei

Pasta modelatoare DAS se prezintă sub forma unui lut alb, umed şi uşor de modelat. Are o consistenţă mai rigidă decât plastilina dar mai fină decât lutul. Nu pătează pielea şi nu dă reacţii alergice. Poate fi înmuiată cu apă cât timp este umedă sau poate fi dizolvată în apă pentru apretarea materialelor textile. Pasta se usucă încet la contactul cu..

Quickview

Pasta modelatoare cu uscare la aer KERA plast

(0)
13,90Lei

Pasta modelatoare KERA plast se prezintă sub forma unui lut alb, umed şi uşor de modelat. Are o consistenţă mai rigidă decât plastilina dar mai fină decât lutul. Nu pătează pielea şi nu dă reacţii alergice. Poate fi înmuiată cu apă cât timp este umedă. Pasta se usucă încet la contactul cu aerul, timpul de uscare diferă în funcţie de cantitatea folo..

Quickview

PULBERE CERAMICA 1 KG

(0)
18,90Lei

Ipsos sub forma de pulbere alba foarte fina pentru turnat in matrite, cu uscare rapida. Obtii obiecte din ceramica compacte, rezistente, netede, si fine la atingere, pe care le poti decora cu acrilice, tempera, markere, spray, glitter, hartie servetel sau alte materiale decorative.  Se amesteca cu apa si se intareste la aer, nu necesita ar..

Stoc epuizat
Quickview

RASINA EPOXIDICA BICOMPONENTA

(0)
39,90Lei

 Rasina epoxidica bicomponenta, transparenta cristal, ideala pentru turnarea / crearea bijuteriilor. Se toarna atat in matrite flexibile cat si pe suprafete tari, curate si uscate. Se poate folosi ca atare, sau se pot adauga elemente decorative precum nisip, glitter, pigmenti sau vopsele acrilice.Raport de amestec 2:1 (doua part..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)