Informații despre comanda si livrarea produselor

Comanda minima este in valoare de 50 RON.

La colete trimise prin Posta Romana, comanda minima este de 100 RON.

Coletele ajung la destinatie intre 24-48 de ore, in functie de fiecare curier, intarzierile care pot interveni ulterior, tin strict de transportator, respectiv firma de curierat. Comenzile procesate pana la ora 14, sunt preluate de curier in aceeasi zi. Dupa acesta ora, sunt preluate a doua zi.

Pentru a efectua o comanda online pe site-ul Deco Hobby Art, nu aveti nevoie neaparat de un cont de utilizator.

Totusi, pentru a avea acces ulterior la comenzile efectuate va recomandam sa va creati un cont. Pentru a crea un cont, va rugam parcurgeti urmatorii pasi:

1. Accesati butonul "Cont nou" din bara de sus.

2. Completati campurile libere. Campurile marcate cu sunt obligatorii!

3. Creati contul apasand butonul "Continuare".

Cum cumpar ?

  Pentru a lansa o comanda, va rugam parcurgeti urmatorii pasi:

1. Autentificati-va accesand butonul "Autentificare" din bara de sus.

2. Introduceti adresa de e-mail si parola cu care v-ati inregistrat.

3. Vizionati produsele noastre urmarind categoria dorita (Hobby, Arta, Materiale pentru Decoratiuni sau Papetarie) si subcategoriile acestora sau cautati produsul dorit introducand cuvinte cheie in bara de cautare.

4. Accesati produsul dorit. Selectati daca este cazul culoarea/ dimensiunea dorita si cantitatea de produs dorita. Accesati butonul "Adauga in cos" aflat in dreapta imaginilor produsului.

5. Accesand butonul "Cosul meu" aflat in bara de sus puteti modifica ulterior aspecte ale comenzii dvs.

6. Finalizati comanda accesand butonul "Cosul meu" si apoi "Comanda". Completati informatiile necesare comenzii dvs. apoi apasati butonul "Confirmare comanda" pentru a finaliza. 

Pentru comenzi telefonice sau prin email:

Va rugam sa lasati comanda telefonic la numarul  0269- 211.777; 0785.026.632; 0755.099.070 sau sa o trimiteti la adresa de email: comenzi.decohobbyart@gmail.com

Atunci cand sunati sau trimiteti email, va rugam specificati codurile produselor si numarul de bucati pentru fiecare. Codurile produselor le gasiti atunci cand accesati un articol, in dreapta imaginii articolului, sub denumirea producatorului. Nu uitati sa ne lasati si un numar de telefon la care va putem contacta!


Costurile de Transport:

Transportul se face prin firma de curierat Fan Courier si prin DPD .

Taxa de transport pentru colete difera in functie de firma de curierat si de kilometrii exteriori (daca este cazul).

Satele si comunele pot avea o taxa suplimentara, in functie de distanta fata de cea mai apropiata localitate cu sediu Fan Curier.

Pentru a obtine un cost aproxinativ al transportului, puteti consulta Calculatorul online Fan Courier https://www.fancourier.ro/estimare-cost/  

                                                                                                                          Calculator online DPD https://services.dpd.ro/calculate/ , 

completand campurile dupa instructiunile de mai jos:

1. Pentru 'Tipul de Serviciu' selectati 'Cont Colector'.

2. Pentru 'Judetul' si 'Localitatea de Expeditie' selectati 'Sibiu' in ambele cazuri.

3. Pentru 'Judetul' si 'Localitatea de Destinatie' selectati adresa dvs. In dreptul fiecarei localitati puteti vedea numarul de km suplimentari pentru care veti fi taxat.

4. Pentru 'Numarul de colete' adaugati valoarea '1'.

5. Pentru 'Greutatea totala' adaugati o greutate aproxinativa. (ex: 1.5 kg; 3 kg)

6. Nu introduceti nici o alta informatie in celelalte campuri!

7. Apasati butonul 'Calculeaza' dupa ce ati introdus datele. Vi se va oferi un cost aproximativ al taxei de transport. Pretul estimat poate sa difere usor si in functie de dimensiunile coletului! Veti fi contactat telefonic pentru a confirma taxa exacta dupa ce comanda dvs. este procesata. 

Va rugam frumos sa folositi acest calculator daca locuiti intr-un sat sau comuna si nu sunteti sigur de valoarea taxei de transport! 

Costurile transportului sunt suportate de cumparator la primirea coletului, exceptie fac comenzile mai mari de 500 RON pentru care oferim transport gratuit, oriunde in tara.

ATENTIE: Unele produse pot iesi din stoc inainte ca informatia sa fie afisata pe site. In acest caz, veti fi contactat de un angajat al firmei pentru stabilirea demersurilor comenzii.