Moment Publicitar... că’ aşa se cade!


 Singurul magazin de Hobby şi Artă din Sibiu ce va aşteaptă cu zeci de produse de pictură, desen, grafică, lemn, modelaj, papetărie, hobby, mărgele, plante uscate, accesorii şi obiecte lucrate manual.


Dacă ai un hobby, nu mai sta pe gânduri! Noi te ajutam sa dai frâu liber imaginaţiei tale. La Deco Hobby Art te aşteptăm  sa descoperi toate secretele lucrului de mână. Vrei sa stii mai multe despre cum îţi poţi decora casa singur, despre cum îţi poti bucura copii in timpul liber sau despre  cum să-ţi surprinzi un prieten? La noi gasesti tot ce îţi trebuie!


Dacă nu ai un hobby încă, te ajutăm noi să gaseşti unul! Împreuna putem găsi acea activitate care ţi se potriveşTe, care îţi va bucura sufletul şi care va deveni moment de relaxare şi destindere. Noi credem ca în fiecare om există un artist dornic să se manifeste iar tot ce trebuie tu sa faci este să-i dai această şansa. Nu ai nevoie de experienţă, nu ai nevoie de aptitudini speciale; tot ce e nevoie să aduci cu tine este entuziasmul şi dorinţa de a învăţa ceva nou iar noi facem restul pentru tine: îţi prezentăm tehnici, îţi punem la dispoziţie materiale, îţi oferim cărţi, sfaturi şi îndrumări!


Cum am început...
La început a fost doar pasiune... şi o doamnă foarte pasionată de tot ceea ce înseamnă creativitate şi lucru facut de mână: doamna Camelia Murgan. Şi într-o zi, ea şi-a pus întrebarea dacă nu cumva mai există şi alţi oameni care-i împărtăşesc pasiunea, care ar fi dornici să achiziţioneze sau să-şi confecţioneze ei aranjamente, obiecte şi cadouri handmade? Şi aşa s-a născut o idee...


Ulterior, această ideea a devenit un lucru concret, un business de familie în care s-a implicat si domnul Laurenţiu Murgan. Împreună au fondat PRO EUROPA CONSULT şi au pus pe picioare magazinul DecoHobby. Peste drum de Sala Transilvania, într-un spaţiu cât un chioşc de ziare, magazinul funcţiona încet dar sigur datorită eforturilor doamnei Camelia. Conceptul de “hobby” era nou pentru sibieni, adesea privit cu neîncredere sau ezitare iar în ceea ce priveşte produsele aduse din Germania şi Austria- nemaiîntâlnite până atunci! Povestind în stânga şi în dreapta cu răbdare şi perseverenţă, urechile au început să audă, ochii să vadă şi spiritul creativ al oamenilor să-şi dorească ceea ce DecoHobby se străduia atât de tare să le arate!


A trecut mai bine de un an şi lumea nu doar vorbea ci era cu adevărat pusă pe treaba! Clienţii doreau în permanenţă noutăţi şi varietate pentru a crea lucruri noi şi frumoase iar micul magazin nu mai putea face faţă marilor dorinţe. Aşa că totul a fost propulsat la un nou nivel când DecoHobby s-a mutat pe strada Pasajul Scărilor nr.2  şi a devenit mai de voie, mai de nevoie, Deco Hobby Art. Pe lângă abundenţa şi varietatea de articole pe care o punea la dispoziţie acum că spaţiul permitea acest lucru, magazinul a început să se adreseze şi unui nou public şi anume artiştilor. Arta şi hobby-ul s-au completat şi s-au îmbogăţit reciproc, oferind noi posibilităţi în ambele domenii!


Astăzi ne găsiţi doar în Calea Dumbrăvii nr. 121B, într-un magazin  plin de lucruşoare. În ceea ce priveşte activitatea noastră concretă la Deco Hobby Art, suntem prinşi în nenumărate proiecte, printre care cursurile de pictură şi creaţie, pentru adulţi şi copii deopotrivă. Cursurile pentru copii au loc în fiecare vineri, de la ora 16:30, în magazinul nostru de pe Calea Dumbrăvii, unde cei mici învaţă diferite tehnici artistice şi de unde pleacă acasă cu un obiect creat de ei. Am facut si Cursul de pictură pentru adulţi care eraorganizat în sezoane a câte 5 şedinţe, fiecare şedinţă având o durată de 3 ore. Temele abordate sunt natura statică (pentru începători) şi portretul (nivel avansat). Deocamdata nu mai facem cursurile de pictura.

 

Tot mai rapid şi mai sigur creştem şi ne întindem aripile, păşim pe noi drumuri şi privim spre orizonturi tot mai largi iar singurul lucru care nu se va schimba niciodată este ţelul nostru: să oferim oamenilor modalităţi prin care să-şi bucure sufletul şi mintea, prin care să se cunoasă mai bine pe sine şi să-şi cunoască minunatele capacităţi - de ce nu, talente! - pe care le deţin!