Categorii

Comanda si Livrarea

Cum cumpar? 

Comanda minima este in valoare de 50 RON. 

Pentru a efectua o comanda online pe site-ul Deco Hobby Art, aveti nevoie de un cont de utilizator. Pentru a crea un cont, va rugam parcurgeti urmatorii pasi:

1. Accesati butonul "Cont nou" din bara de sus.

2. Completati campurile libere. Campurile marcate cu sunt obligatorii!

3. Creati contul apasand butonul "Continuare".

 

Pentru a lansa o comanda, va rugam parcurgeti urmatorii pasi:

1. Autentificati-va accesand butonul "Autentificare" din bara de sus.

2. Introduceti adresa de e-mail si parola cu care v-ati inregistrat.

3. Vizionati produsele noastre urmarind categoria dorita (Hobby, Arta, Materiale pentru Decoratiuni sau Papetarie) si subcategoriile acestora sau cautati produsul dorit introducand cuvinte cheie in bara de cautare.

4. Accesati produsul dorit. Selectati daca este cazul culoarea/ dimensiunea dorita si cantitatea de produs dorita. Accesati butonul "Adauga in cos" aflat in dreapta imaginilor produsului.

5. Accesand butonul "Cosul meu" aflat in bara de sus puteti modifica ulterior aspecte ale comenzii dvs.

6. Finalizati comanda accesand butonul "Cosul meu" si apoi "Comanda". Completati informatiile necesare comenzii dvs. apoi apasati butonul "Confirmare comanda" pentru a finaliza. 

 

Pentru comenzi mai mici de 50 RON:

Pentru comenzi mai mici de 50 RON, va rugam sa lasati comanda telefonic la numarul  0269- 211.777  sau sa o trimiteti la adresa de email: comenzi.decohobbyart@gmail.com

Atunci cand sunati sau trimiteti email, va rugam specificati codurile produselor si numarul de bucati pentru fiecare. Codurile produselor le gasiti atunci cand accesati un articol, in dreapta imaginii articolului, sub denumirea producatorului. Nu uitati sa ne lasati si un numar de telefon la care va putem contacta!

 

Costurile de Transport:

Transportul se face prin firma de curierat Fan Curier. Taxa de transport pentru colete sub 1 kg este de aprox. 20 RON.

Pretul aproximativ pentru fiecare kg suplimentar este 2 RON. Satele si comunele pot avea o taxa suplimentara in functie de distanta fata de cea mai apropiata localitate cu sediu Fan Curier. Pentru a obtine un cost aproxinativ al transportului, puteti consulta Calculatorul Online Fan Curier, completand campurile dupa instructiunile de mai jos:

1. Pentru 'Tipul de Serviciu' selectati 'Cont Colector'.

2. Pentru 'Judetul' si 'Localitatea de Expeditie' selectati 'Sibiu' in ambele cazuri.

3. Pentru 'Judetul' si 'Localitatea de Destinatie' selectati adresa dvs. In dreptul fiecarei localitati puteti vedea numarul de km suplimentari pentru care veti fi taxat.

4. Pentru 'Numarul de colete' adaugati valoarea '1'.

5. Pentru 'Greutatea totala' adaugati o greutate aproxinativa. (ex: 1.5 kg; 3 kg)

6. Nu introduceti nici o alta informatie in celelalte campuri!

7. Apasati butonul 'Calculeaza' dupa ce ati introdus datele. Vi se va oferi un cost aproximativ al taxei de transport (fara TVA). Pretul estimat poate sa difere usor si in functie de dimensiunile coletului! Veti fi contactat telefonic pentru a confirma taxa exacta dupa ce comanda dvs. este procesata. 

Va rugam frumos sa folositi acest calculator daca locuiti intr-un sat sau comuna si nu sunteti sigur de valoarea taxei de transport! 

Costurile transportului sunt suportate de cumparator la primirea coletului, exceptie fac comenzile mai mari de 500 RON pentru care oferim transport gratuit!

 

ATENTIE: Unele produse pot iesi din stoc inainte ca informatia sa fie afisata pe site. In acest caz, veti fi contactat de un angajat al firmei pentru stabilirea demersurilor comenzii. 

Toate drepturile rezervate - Deco Hobby Art © 2019