Categorii

FIMO® Professional

FIMO® Professional
FIMO® Professional
Producător: Staedtler
Cod produs: 800- Nprofessional
Disponibilitate: 2 Comanda si livrare
Preţ: 13,90 RON

Opţiuni disponibile


* FIMO Professional:

Descriere

FIMO® Professional este o pasta polimerica cu intarire prin coacere in cuptor. Are consistenta si textura plastilinei scolare, dar propietatea de a deveni tare in mod ireversibil dupa coacere. Se modeleaza usor, culorile se pot amesteca intre ele pentru a crea noi culori sau nuante. FIMO® Professional este o idee excelenta pentru confectionarea bijuteriilor, figurinelor, decorarea oricarui tip de obiect cu conditia de a rezista termic la procesul coacerii. 

Metoda de coacere in cuptorul electric:  Se modeleaza figurinele dorite. Cuptorul electric se aduce la temperatura de 120 grade Celsius. Se introduc figurinele in cuptor pe o tava acoperita cu hartie speciala pentru coacere. Se lasa la coacere timp de 20- 30 minute. Tava se extrage apoi cu grija din cuptor iar figurinele se lasa la racit aprox. 30 minute. Atentie: figurinele sunt fierbinti si moi la scoaterea lor din cuptor; intarirea intervine doar in procesul de racire. 

Metoda de coacere in cuptorul pe gaz: Se modeleaza figurinele dorite. Cuptorul pe gaz se incinge iar cand temperatura ajunge la maxim, focul se stinge. Se introduc figurinele in cuptor pe o tava acoperita cu hartie speciala pentru coacere. Se lasa la coacere timp de 10 minute. Tava se extrage apoi cu grija din cuptor iar figurinele se lasa la racit aprox. 30 minute. Atentie: figurinele sunt fierbinti si moi la scoaterea lor din cuptor; intarirea intervine doar in procesul de racire. NU INTRODUCETI FIGURINELE IN CUPTORUL PE GAZ INAINTE DE A OPRI FOCUL! 

Gramaj: 85g (3 oz)

Precautiuni: 

1. Nu lasati FIMO® Professional la indemana copiilor sub 12 ani fara supraveghere.

2. Evitati contactul cu ochii si cavitatea bucala. Testati FIMO® Professional inainte de folosire pe o suprafata mica de piele pentru a preveni posibile reactii adverse. 

3. Coaceti FIMO® Professional intr-un spatiu aerisit. Deasemenea, aerisiti bine cuptorul dupa coacere.

4. NU COACET IFIMO® PROFESSIONAL IN CUPTORUL CU MICROUNDE!

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Toate drepturile rezervate - Deco Hobby Art © 2020