Categorii

FIMO® Kids

FIMO® Kids
FIMO® Kids FIMO® Kids
Producător: Staedtler
Cod produs: 800- Nkids
Disponibilitate: Nedisponibil Comanda si livrare
Preţ: 6,90 RON

Opţiuni disponibile


* FIMO Kids:

Descriere

FIMO Kids este o pasta polimerica cu intarire prin coacere in cuptor. Are consistenta si textura plastilinei scolare (este mai moale decât variantele FIMO Classic și Soft), dar propietatea de a deveni tare in mod ireversibil dupa coacere. Se modeleaza usor, culorile se pot amesteca intre ele pentru a crea noi culori sau nuante. FIMO Kids este o idee excelenta pentru confectionarea bijuteriilor, figurinelor, decorarea oricarui tip de obiect cu conditia de a rezista termic la procesul coacerii. 

Metoda de coacere in cuptorul electric:  Se modeleaza figurinele dorite. Cuptorul electric se aduce la temperatura de 120 grade Celsius. Se introduc figurinele in cuptor pe o tava acoperita cu hartie speciala pentru coacere. Se lasa la coacere timp de 20- 30 minute. Tava se extrage apoi cu grija din cuptor iar figurinele se lasa la racit aprox. 30 minute. Atentie: figurinele sunt fierbinti si moi la scoaterea lor din cuptor; intarirea intervine doar in procesul de racire. 

Metoda de coacere in cuptorul pe gaz: Se modeleaza figurinele dorite. Cuptorul pe gaz se incinge iar cand temperatura ajunge la maxim, focul se stinge. Se introduc figurinele in cuptor pe o tava acoperita cu hartie speciala pentru coacere. Se lasa la coacere timp de 10 minute. Tava se extrage apoi cu grija din cuptor iar figurinele se lasa la racit aprox. 30 minute. Atentie: figurinele sunt fierbinti si moi la scoaterea lor din cuptor; intarirea intervine doar in procesul de racire. NU INTRODUCETI FIGURINELE IN CUPTORUL PE GAZ INAINTE DE A OPRI FOCUL! 

Gramaj: 42g (1.5 oz)

Precautiuni: 

1. Nu lasati FIMO Kids la indemana copiilor sub 12 ani fara supraveghere.

2. Evitati contactul cu ochii si cavitatea bucala. Testati FIMO Kids inainte de folosire pe o suprafata mica de piele pentru a preveni posibile reactii adverse. 

3. Coaceti FIMO Kids intr-un spatiu aerisit. Deasemenea, aerisiti bine cuptorul dupa coacere.

4. NU COACETI FIMO KIDS IN CUPTORUL CU MICROUNDE!

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Toate drepturile rezervate - Deco Hobby Art © 2020